مقاله کاربرد سيگنالهاي اقليمي در پيش بيني تبخير در غرب ايران | WORD
تبخیر در منطقه شامل Nina3:، Nina1، SW Monsoon، Mei و Nina4 میباشد. مقایسه دادههای مشاهده ای تبخیر و خروجی شبکه عصبی، همبستگی بالا بین این داده را نشان می دهد. به گونهای که میزان این همبستگی در ایستگاه کرمانشاه 71 درصد، همدان 82 درصد و سنندج 80 درصد است. با درنظر گرفتن خروجی شبکه عصبی مصنوعی و دادههای مربوط به سیگنالهای اقلیمی، میتوان با دقت بالای 97 درصد به پیش بینی تبخیر درمنطقه مورد پژوهش اقدام نمود.
مقاله توزيع جغرافيايي محصولات فرهنگي و نقش آن درايجاد انگيزه براي مهاجرت جوانان روستايي شرق گيلان به شهر | WORD
وان را ترغیب به مهاجرت می کند، بپردازد. از نتایج قابل توجه این تحقیق، تفاوتهایی است که محصولات فرهنگی مختلف در ایجاد انگیزه برای مهاجرت جوانان به شهر دارند.بطوریکه رابطه بین محصولات الکترونیکی نظیر تلویزیون،ویدئو،و ماهواره و انگیزه های دسترسی به کتابخانه،و ادامه تحصیل بیشترین همبستگی و ارتباط بین امکانات فرهنگی مثل سینما وتئاتر دارای کمترین همبستگی با جریان مهاجرت روستا- شهری می باشد
مقاله شناسايي و تحليل تغييرات کاربري زمين شهري با تاکيد بر کاربري مسکوني و اداري مطالعه موردي منطقه شش تهران ( دوره آماري 1389-1375 ) | WORD
ر به ویژه در محدوده مرکزی منطقه در زمان مورد مطالعه رو به افزایش بوده است. مختصرا اینکه تداخل کاربری های مسکونی با کاربرهای اداری و تجاری مشکلات و معضلات روزافزونی را برای منطقه ایجاد کرده است که از آن جمله می توان از ترافیک، آلودگی هوا، سیمای نامناسب شهری، عدم دسترسی به دلیل طرح ترافیک، از بین رفتن هویت منطقه، گرانی زمین، تضعیف پویایی زندگی شهری، کاهش جمعیت مقیم و بسیاری از موارد نام برد.
مقاله شهر و گفتمان فرهنگي | WORD
ستر فرهنگی مناسب برای گفتمان بین فرهنگ ها و ملل اندیشید در غیر این صورت شهرها بهکانون هایی منفک و مجرد از هویت و حیات فرهنگی از یک طرف و مقتضیات فرهنگی و جغرافیایی جهان کنونی ازسوی دیگر تبدیل می شوند.در این نوشتار، این فرض مورد تاکید و ارزیابی است که وجود یک ساختار متعادل، همگون و درون نگر شهریو شهروندی می تواند روابط انسانی- فرهنگی به ویژه گفتمان میان فرهنگ های مختلف را تحت تاثیر قرار دهد.
مقاله جايگاه عرصه هاي عمومي و همگاني در ايجاد هويت در شهرهاي جديد «نمونهي موردي شهر جديد پرند»* | WORD
شد و هدف اصلی آن شناسایی میزان رابطه بین عرصههای عمومی و هویت و حس تعلق به مکان می باشد.
نتایج مطالعات نشان می دهدکه: بین متغیر عرصههای عمومی و همگانی بعنوان متغیر مستقل و هویت شهر جدید پرند بعنوان متغیر وابسته در این پژوهش رابطه وجود داشته، یعنی هر چه میزان متغیر مستقل ذکر شده در جامعه هدف (شهرجدید پرند) بالا باشد به همان میزان، هویتمندی و احساس تعلق آنها به شهرجدید پرند بیشترمی باشد.
مقاله تحليل سير تحول و توسعه عمران شهرهاي جديد مورد مطالعه شهر جديد هشتگرد | WORD
ن، برنامه ریزان و مسئولان مطرح ساخت.این شهرها عموماً پس از مسائل و مشکلات ناشی از روندتوسعه و به طور اخص زندگی شهری در این گونه کلان شهرها برنامه ریزی، طراحی و اجرا گردید. به منظور تمرکززدایی از شهرهای بزرگ(مادر شهرها) که دارای جمعیتی هستند و محدودیت هایی در گسترش فیزیکی دارند، ایجاد شهرهای جدید با هویت مستقل یا به صورت افماری یکی از ایده های غالب نزد متخصصان شهرساز و برنامه ریزان شهری است
مقاله بررسي اثرات زيست محيطي و رشد فيزيکي شهر ملاير | WORD
شده است. در این رابطه آلودگی منابع آب، آلودگی ناشی از رها سازی فاضلاب ها در معابر و یا تخلیه آنها در چاه های جاذب، مسائل ناشی از جمع آوری، دفن و بازیافت غیر اصولی زباله ها، آلودگی های واحدهای صنعتی و کوره های آجر پزی و آلودگی های ترافیکی به خصوص در مرکز شهر مورد توجه قرار گرفته و ارائه راه حل های هر چند مختصر در جهت کاهش این آلودگی ها، رفاه شهروندان و رسیدن به توسعه پایدار پیشنهاد شده است.
مقاله ارزيابي عوامل ساختاري- نهادي مؤثر بر مشارکت روستاييان در فرايند اجراي طرحهاي هادي روستايي(نمونه موردي: روستاهاي واقع در حريم کلانشهر همدان) | WORD
د دارد، بهنحویکه عوامل ساختاری- نهادی مؤثر بر مشارکت حدود 25 درصد تغییرات متغیر وابسته را تبیین مینماید و در بین عوامل ساختاری- نهادی، متغیر نقش تشکلهای مردم نهاد در مشارکتآفرینی به میزان 5/26 درصد بر روند اجرای طرح هادی تأثیرگذار بودهاست. در توزیع فضایی رابطهی بین عوامل ساختاری- نهادی مؤثر بر مشارکت و روند اجرای طرحهای هادی در شش روستا، همبستگی مستقیم و نسبتاً کاملی وجود دارد.
مقاله بررسي ريخت زمين ساختي گستره خوي بر پايه شاخصههاي مورفومتري | WORD
ارد. در این پژوهش سعی شده است با بررسی الگوی حوضه آبریز منطقه و با استفاده از شاخص های مورفوتکتونیکی به تأثیر فعالیت گسل خوی و کوه های اطراف بر الگوی رودهای منطقه و بررسی گسل های مرز پیشانی کوهستان پرداخته شود. همچنین با بررسی نتایج به دست آمده از محاسبه چندین شاخص مورفوتکتونیکی و تلفیق آن ها با سایر اطلاعات، فعالیت های نئوتکتونیکی در چند حوضه انتخابی در راستای پهنه گسلی خوی تعیین شده است.
مقاله تحليل نگرش روستائيان به مسکن ايده آل (مطالعه موردي: روستاهاي بخش مرکزي شهرستان کرمانشاه)* | WORD
هرستان کرمانشاه می باشد. روش تحقیق از نوع توصیفی- تحلیلی با تأکید بر پرسشنامه می باشد. اطلاعات جمع آوری شده در قالب گویه ها از 300 نمونه آماری جمع آوری و با استفاده از نرم افزارSPSS مورد پردازش قرار گرفت. یافته های پژوهش حاضر بیانگر رضایت پایین روستائیان از مسکن خود می باشد. همچنین یافته ها حاکی از آن است که تفاوت معناداری در ناحیه آلفای 05/0 بین ویژگی های مساکن موجود با شرایط ایده آل آن وجود دارد.