مقاله تأثير نوع جرم، اهميت و محل ارتکاب آن بر عدم گزارش جرايم از جانب افراد به ضابطان دادگستري و مقامات قضايي | WORD
کمیتوکیفیتبزهکاریوبهتبعآنبزهدیدگیدرجامعه،بهویژهآمارصحیحوقابلاعتمادازآنباشدوعدمگزارشجرایممانعیجدیبرسرراهاینهدفاست،بنابراینشناساییعواملعدمگزارشجرمارتکابیازجانبافرادوارائهیراهکارهاییجهتبرطرفساختنآنهامیتواندبهموفقیتواعتباربیشترنظامعدالتکیفریونهادهایذیربطمنجرگرددوسیاستجناییرادراتخاذبرنامههاییکارآمدجهتمبارزهباپدیدهیبزهکارییاریدهد.
مقاله «اجراي عدالت در سياست» ديوان بينالمللي کيفري در اوگاندا و سودان پاسخي به سارا نوون و ووتر ورنر | WORD
مرعملنمایدکهآیامقاماتحقوقیهنوزمحدودیتهایرویهایشانرارعایتمینمایند. اگرچهدرواقعمقاماتحقوقیدرکارتعییندشمنبشریتهستند،لکناینامرراازطریقیاباکمکحقوقانجامنمیدهند. آنهاممکناستبهواقعبرخلافحقوقوعدالتاقدامنمایند. مقالهحاضرجهتاثباتایننکتهبهموجبتمایزمیانمنازعانعرفیومطلق/ واقعیمیاندیشدواینمفاهیمراباویژگیهایحقوق (بینالمللکیفری) مقایسهمینماید.
مقاله تحليلي بر رو شهاي فسخ عقد نکاح | WORD
وارد فسخ،نشان تصورشدنی است حتی اگر ناگزیر باشیم که ب هدنبال اسم خاصی از خیارات نباشیم. بنابراین، امکان تسری
و افزایش موارد شمول حق فسخ نکاح نسبت ب هبیمار یهای جدید که یا لاعلاج، یا صع بالعلاج و یا تحم لناپذیراست ممکن گردد و از طرفی، ب هدلیل پیشرف تهای چشمگیر علوم پزشکی و امکان بهبودی در بعضی از بیمار یها ونقایص که موجب فسخ نکاح م یشود ب هدنبال ممنوعیت فسخ عقد نکاح در آن موارد بود.
مقاله سازه انگاري: سنتز پوزيتويسم و پست پوزيتويسم يا پلي ميان نئورئاليزم و نئوليبراليزم | WORD
ازه انگاران را در کاهش شکاف میان خردگرایی و انعکاس گرایی و برقراری توازن میانپوزیتویسم و پست پوزیتویسم را بررسی می نماید. در آخر نویسنده به این نتیجه می رسدکه سودمندی سازه انگاری به عنوان یک نظریه توضیحی در هاله ا ی از ابهام قرار داشته وبه عنوان یک رویکرد نظری از کاربرد اندکی برخوردار است؛ اما به صورت یک چارچوبنظری مفید می تواند مورد استفاده صاحب نظران روابط بین الملل قرار گیرد.
مقاله رويکردي برمقوله پيشگيري از جرم در پرتو نظام قانوني ايران (با تاکيد برقانون جديد پيشگيري از جرم) | WORD
معدراینعرصهبیشازپیش احساسمیشود.هرچند نهایتاً قانون پیشگیری از جرم پس از حدود 10 سال و گذر از کش و قوسهای طولانی به تصویب رسید ولی با این حال با عنایت به مواد آن همچنان ایرادات عمدهای یافت میشود که شاید کارکرد مثبت این قانون را تحت الشعاع قرار دهد. لذا در این مقاله بر آنیم تا با نقد قانون مصوب مجمع، با نگرشی نسبت به سابقه ی تقنین آن، تا حدودی با جزئیات آن آشنا گردیم.
مقاله تعديل در قراردادهاي پيمانکاري | WORD
مالی قراردادها، امری اجتناب ناپذیر است.
در صورتیکه علت خارجی وفای به عهد را ناممکن سازد و به عبارت دیگر عدم وفای تعهد ناشی از حوادث قهری و غیر مترقبه باشد متعهد از انجام تعهد با جبران خسارات وارده معاف می شود. معهذا با توجه به اصل اولیه که در صورت بروز حوادث قهری و غیر مترقبه متعهد معاف می باشد باید پیمانکار را معاف از مسئولیت دانست و رویه موجود نیز ما را در این زمینه کمک میکند.
مقاله حقوق و اخلاق در آراء جان آستين ،کلسن، هارت و کانت: در جستجوي نظام حقوقي کارآمد | WORD
ن ، نیازمند به واکاوی است . این پژوهش به نقد و تحلیل اندیشه های جان آستین ،کلسن، هارت و کانت در لوای "فرمان حاکم" جان آستین، تحلیل "روش شناسی خاص" کلسن، "تز جدایی حقوق و اخلاق" و تحلیل "مفهومی و زبانی" هارت و استثناناپذیری "بایدهای" اخلاقی کانت خواهد پرداخت.با این هدف که ازابهامات فهم های موجود در همزیستی حقوق و اخلاق جهت یک نظام کارآمد پرده برداری نماید و امکان آن را تقویت نماید.
مقاله مباني مکاتب کلاسيک و فمينيسم در مقولهي تغيير تابعيت ناشي از نکـاح | WORD
هد داد که مبانی مکتب کلاسیک، توجه به مصالح سیاسی و منافع ملی دولت متبوع زوج، و اصل «وحدت تابعیت خانواده» جهت تحمیل تابعیت زوج به زوجه، بدون در نظر گرفتن معیارهای حقوق بشری می باشد. مبانی مکتب فمینیسم، محور قرار دادن مبانی حقوق بشری و ارایهی «اصل تساوی حقوق زن و مرد در امر تابعیت» می باشد. بر مبنای این اصل، هرگونه تبعیض براساس جنسیت در مقولهی تابعیت، رد گردیده است.
مقاله اکسير مأثر نو؛ بررسي مقايسه اي 1 مشکلة هويت در تاريخ نگاري قاجاريه | WORD
سی مقایسه ا ی کشانده ایم. مفروض نگارنده آن بوده که هویت بر ساخته ماست و گرنهخود هیچ عینیتی ندارد یا به تعبیر دیگرمفهوم هویت خود کاملاً بی هویت است. دستامد نگارنده آن بوده که در تاریخ نگاری دوره قاجاریه « هویت » در یک وضع پرسش انگیز و یا به تعبیری در یک « دشواره » قرار داشته است، زیرا نمی توانسته آمیختگی بهنگامی میان مؤلفه ها و درون مایه های سه گونه و سه گانه هویتی بیفزاید.
مقاله عوامل مؤثر بر تحرک طبقاتي در ايران | WORD
ت و منفی تشدید شده و این صورت بندیاجتماعی را وارد یک مرحله جدید در حال تغییرکرده است. نظام سیاسی همواره کوشیدهاست برای حفظ قدرت خود طبقات وابسته را ایجاد کند. در این راستا طبقات پاییناغلب در خدمت تضعیف طبقات متوسط بوده اند. نویسنده مقاله معتقد است چهار عامل1. نظام بین الملل؛ 2. ساختار خاص جامعه ایرانی؛ 3. دولت؛ و 4. دین مهم ترین عوامل درشکل گیری قدرت در ایران و در نتیجه طبقات بوده اند.