مقاله حقوق و اخلاق در آراء جان آستين ،کلسن، هارت و کانت: در جستجوي نظام حقوقي کارآمد | WORD
هروندان ، نیازمند به واکاوی است . این پژوهش به نقد و تحلیل اندیشه های جان آستین ،کلسن، هارت و کانت در لوای "فرمان حاکم" جان آستین، تحلیل "روش شناسی خاص" کلسن، "تز جدایی حقوق و اخلاق" و تحلیل "مفهومی و زبانی" هارت و استثناناپذیری "بایدهای" اخلاقی کانت خواهد پرداخت.با این هدف که ازابهامات فهم های موجود در همزیستی حقوق و اخلاق جهت یک نظام کارآمد پرده برداری نماید و امکان آن را تقویت نماید.
مقاله مباني مکاتب کلاسيک و فمينيسم در مقولهي تغيير تابعيت ناشي از نکـاح | WORD
شان خواهد داد که مبانی مکتب کلاسیک، توجه به مصالح سیاسی و منافع ملی دولت متبوع زوج، و اصل «وحدت تابعیت خانواده» جهت تحمیل تابعیت زوج به زوجه، بدون در نظر گرفتن معیارهای حقوق بشری می باشد. مبانی مکتب فمینیسم، محور قرار دادن مبانی حقوق بشری و ارایهی «اصل تساوی حقوق زن و مرد در امر تابعیت» می باشد. بر مبنای این اصل، هرگونه تبعیض براساس جنسیت در مقولهی تابعیت، رد گردیده است.
مقاله اکسير مأثر نو؛ بررسي مقايسه اي 1 مشکلة هويت در تاريخ نگاري قاجاريه | WORD
بهبررسی مقایسه ا ی کشانده ایم. مفروض نگارنده آن بوده که هویت بر ساخته ماست و گرنهخود هیچ عینیتی ندارد یا به تعبیر دیگرمفهوم هویت خود کاملاً بی هویت است. دستامد نگارنده آن بوده که در تاریخ نگاری دوره قاجاریه « هویت » در یک وضع پرسش انگیز و یا به تعبیری در یک « دشواره » قرار داشته است، زیرا نمی توانسته آمیختگی بهنگامی میان مؤلفه ها و درون مایه های سه گونه و سه گانه هویتی بیفزاید.
مقاله عوامل مؤثر بر تحرک طبقاتي در ايران | WORD
تی مثبت و منفی تشدید شده و این صورت بندیاجتماعی را وارد یک مرحله جدید در حال تغییرکرده است. نظام سیاسی همواره کوشیدهاست برای حفظ قدرت خود طبقات وابسته را ایجاد کند. در این راستا طبقات پاییناغلب در خدمت تضعیف طبقات متوسط بوده اند. نویسنده مقاله معتقد است چهار عامل1. نظام بین الملل؛ 2. ساختار خاص جامعه ایرانی؛ 3. دولت؛ و 4. دین مهم ترین عوامل درشکل گیری قدرت در ایران و در نتیجه طبقات بوده اند.
مقاله بررسي تطبيقي تسليم کالا در حقوق ايران و کنوانسيون بيع بينالمللي 1980 وين | WORD
و در جهت یکپارچگی قواعد فوق فعالیتهایی را آغاز نموده است. از تلاشهای چشمگیر و درخشانی که در این راستا صورت گرفته است میتوان به تصویب کنوانسیون بیع بینالمللی کالا مورخ 11 اوریل 1980 توسط کنفرانس سازمان ملل متحد در خصوص بیع بینالمللی کالا سازمان ملل نام برد. بیگمان تسلیم کالا مطابق قرارداد یکی از مهمترین تعهدات فروشنده است که باید تا سر حد امکان حدود و شرایط آن مشخص گردد.
مقاله مسئوليت مدني شهرداري در برابر شهروندان | WORD
ر انجام عمل موجب خسارت به صورت عمد یا سهو بوده، مثلاً ممکن است در عرصههایی همچون اجرای قوانین و مقررات، مسئولیتهای ناشی از مالکیت بر معابر، بناها و همچنین اقدام به تملک قانونی اراضی و ابنیه یا قصور کارمندان در نگهداری وسیله نقلیه عمومی متعلق به شهرداری، موجد مسئولیت برای شهرداریها گردد، لذا با بررسی این نوع مسئولیت در برابر شهروندان بصورت کلی پرداخته شده تا جایگاه nx مشخص گردد.
مقاله تأثير زندان بر تکرار جرم زنان | WORD
تحلیل قرار گرفته است. یافتههای تحقیق حاضر نشان میدهد که بین عوامل فردی از قبیل سن، تحصیلات، ... و بازگشت مجدد به زندان رابطه وجود دارد، همچنین آزمونهای آماری معتبر گویای این موضوع است که بین میزان عدمپذیرش در خانواده و محیط اجتماعی رابطه معکوس وجود دارد. بهعبارتی هرچه میزان پذیرش زندانی از سوی خانواده و محیط اجتماعی پس از آزادی کمتر باشد امکان بازگشت مجدد بیشتر خواهد بود.
مقاله جنب شهاي اجتماعي جديد در عصر جهاني شدن و تأثير آن بر توسعه سياسي در ايران | WORD
ی جدید در نظر گرفته شده و تأثیر آن بر توسعه سیاسیایران مورد بررسی قرار گرفته شامل حقو قبشر، فمینیسم و محی طزیست م یباشد. نتیجه ب هعمل آمده براساس الگویهانس پیترکرایس این است که تأثیر فعالیت جنب شهای اجتماعی جدید بر توسعه سیاسی در ایران بر محور شاخصتأثی رگذاری بر سیاس تهای عمومی، تأثی رگذاری بر وجوه دموکراسی، تأثیر گذاری بر تعاملات فرامرزی و تأثی رگذاریقدرت و ظهور نخبگان تبیین شده است.
مقاله مکتب انگليسي ب هعنوان يک نظريه کثر تگرا: تب يين مفاهيم نظام بي نالملل، جامعه بي نالملل و جامعه جهاني | WORD
زان مکتب انگلیسی همواره کوشید هاند تابا در پیش گرفتن موضعی میانه خود را در بین این سه مفهوم و هماهنگ با سنت خردگرا جلوه دهند. در نتیجه بر مفاهیمیهمانند نهادهای بی نالمللی، ارز شهای مشترک، هنجارهای مشترک، همکاری بی نالمللی و وجود جامعه در سطح بی نالمللیتأ یکد دارند. تأ یکد مکتب انگلیسی بر این مفاهیم موجب شده که این نظریه بعضاً تحت عناوین نظریه جامعه بی نالمللی یاخردگرایی نیز شناخته شود.
مقاله متدولوژي حقوق بين الملل | WORD
ی مشتمل بر یک مقدمه و 4 بخش می باشد. در بخش اول به سابقه بحث و چارچوبمفهومی و در بخش های بعدی به مقوله روش و روش شناسی در فلسفه و علم حقوقپرداخته می شود. نویسنده در پایان توجه خواننده را به این نکته معطوف می دارد که درتمامی سطوح مطالعه حقوق بین الملل، به ویژه در سطوح بالای تخصصی، آگاهی و اشرافبه روش ها و رهیافت ها در مورد تشخیص منابع، تدوین و توسعه تدریجی، اجرا، تفسیر وقضاوت امری ضروری است.