مقاله تحليل جلب ثالث تقويتي و مقايسه آن با شهادت | WORD
نیست. نتیجه ای که در انتها به آن می رسیم، لزوم وجود ایننوع از جلب در دادرسی ها برای احقاق حقوق اصحاب دعوا و نیز استقلال ماهیت آن از شهادت )گواهی(است. برخی عناصر تشکیل دهنده شهادت، از جمله لزوم وجود قطع و علم ناشی از درک حسی و قصداحراز واقعیت و دلیل به معنای خاص بودن از طرفی و وجود رابطه ی حقوقی شخص ثالث و اصحابدعوا و ذینفع بودن شخص ثالث در جلب تقویتی از طرف دیگر، وجوه تمایز این نوع جلب از گواهی راتشکیل میدهد.
مقاله تأثير درآمد نفت بر جهتگيري سياست خارجي دولت نهم | WORD
این مقاله تلاش شده است تا با تبیین ماهیت و مدلهای دولت در ایران و با توجه به چارچوب نظری نوشتار که نظریه دولت رانتیر میباشد، ارتباط دولت با نحوه بهرهگیری از درآمدهای نفتی و به تبع آن جهتگیری سیاست خارجی دولت مورد نظر یعنی دولت نهم، در یک فرآیند تاریخی مورد کنکاش قرار گیرد. بهعبارت دیگر، به بررسی این نکته میپردازیم که درآمد بالای نفت چه تأثیری بر جهتگیری سیاست خارجی دولت نهم داشته است.
مقاله حق توسعه در تئوري و در عمل | WORD
هیافت نسبتاً جدید نظام بین الملل حقوق بشر راجع به حل مشکلات اقتصادیبشر و توجه به مؤلفه های آن در حال و آینده پرداخته است. نویسنده سعی دارد تا فرضیهخود را در چهار بخش طرح و مورد آزمون قرار دهد. در قسمت نخست، شکل گیری مفهومحق توسعه در گذر زمان و مبنای مشروعیت حقوقی آن از جنبه تئوریک ارزیابی شده و دردو قسمت پایانی با بهره گیری از یک رویکرد عملی نقش بازیگران اصلی فرایند تأمین آنمورد بررسی و نقد قرار گرفته است.
مقاله صلاحيت حقوقي سازمان جهاني تجارت: با تکيه بر مسئله حقوق بشر | WORD
نطباق یا عدم انطباق اقدامات اعضای این سازمان با مقررات و موافت نامه های آن بپردازد.و قادر نیست به بررسی نقض حقوق و مقررات سایر نظام های حقوقی بین المللی، نظیر حقوق بشر بپردازد. با این حال، به رغم استقلال نظام حقوقی این سازمان و رژیم بین المللی حقوق بشر از یکدیگر، رکن حل اختلاف سازمان برای تفسیر و روشن ساختن مفهوم موافت نامه های سازمان می تواند از قواعد مرتبط حقوق بین الملل از جمله حقوق بشر استفاده نماید.
مقاله حکوم تمداري جهاني و تکامل رو کيرد همکاري در سياست بين الملل | WORD
ایی بی نالمللی تلاش م ینماید تا ب هعنوان یکفرآیند ب همدیریت امور بی نالمللی بپردازد. در این خصوص و پیرامون مبحث همکار یها، این مقاله کوشش نموده تادر پاسخ ب هاین پرسش که آیا تکامل همکار یهای بی نالمللی یک تحول پارادایمیک تلقی م یگرد د، مفهوم پارادایمرا فراتر از بحث همکار یها دانسته و لذا حکوم تمداری جهانی تنها ب هتمایل کشورها در تکامل همکار یها اشارهم ینماید و نه ب هعنوان یک الگوی غالب در روابط بی نالملل.
مقاله کارشناسي و خبرهگي ماهيت و کارآيي | WORD
بیانی از مبانی فقهی و حقوقی مباحث کارشناسی و اهمیت استفاده ازمتخصص و خبره اشاراتی شود و سپس تضادهای کاربردی کارشناسان رسمی و غیررسمی که از آن بهخبره نیز یاد می شود و ممکن است افراد و سازمانها برای ادله های اثباتی خود متوسل شوند بحثخواهد شد. در نهایت نیز با تحلیل به ارجحیت استفاده از کارشناسان رسمی بر خبرگاه محلی و کاربردآن در بهبود فرایند قضایی که منجر به کاهش اطاله دادرسی ها می شود توضیح داده خواهد شد.
مقاله بررسي مبناي مسئوليت و مشروعيت جراحي هاي زيبايي و ترميمي | WORD
یبایی در کشور بررسی لزوم مسئولیت و حتی مشروعیت اعمال پزشکان زیبایی احساس میشود چرا که مطابق اصل 4 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تمامی قوانین و مقرارت ایران باید بر مبنای فقه امامیه است بدین جهت بررسی مشروعیت عملهای زیبایی با توجه به گستره فراوانش محل تامل بوده و با توجه به طرح روز افزون دعاوی بر علیه پزشکان زیبایی و ترمیمی و عدم رضایت بیماران پس از عمل برسی این موضوع از این دیدگاه لازم میباشد.
مقاله نظا مهاي سلطاني ب همثابه گامي نو جهت برو نرفت از ب نبست تب يي نهاي دوگانه اقتدارگرايي و توتاليتر | WORD
نظام های سلطانی الگویینسبتاً جدید، با شاخصه هایی کمابیش متفاوت از دیگر نظرات بوده و ب هنسبت دیگر نظرات موجود از نقاط قوتبیشتر و در عین حال از ضریب خطای نسبتاً کمتری برخوردار است و تاکنون آنچنان که شایسته است جایگاهخود را در بین مد لهای تب یینکننده ساختارهای غیر دموکراتیک نیافته است، لذا در این مقاله سعی داریم ضمن معرفی توصی فگران اصلی نظریه «نظا مهای سلطانی» ب هتوصیف و تحلیل این نظریه بپردازیم.
مقاله قدرت دانش و هژموني در فرايند جهانيشدن | WORD
الیسم را در سطح جهانی عملیاتی میسازد در واقع نولیبرالیسم بهعنوان«دال مرکزی» گفتمان جهانیشدن میباشد که به عناصر شناور معنا میبخشد. از آنجا که هر گفتمان بهدنبال غیریت سازی است بنابراین اسلام سیاسی بهعنوان «غیر» برای جهانیشدن میباشد بین غیریتسازی و تخاصم رابطه و پیوند نزدیکی وجود دارد. در شرایط نوین میتوان «تحلیل گفتمانی» را در روابط بینالملل مطرح نمود.
مقاله درياي مازندران در عرصه سياست جهاني رژيم حقوقي، منافع ملي، امنيت عمومي | WORD
ابع ب هبنادر و بازارهای مصرف بی نالمللی کیی از مؤلف ههای مهم استراتژیک کشورهای حاشیه دریا، دول تهایمؤثر منطق های و قدر تهای جهانی است. مواضع دول تهای ایران، روسیه، آذربایجان، قزاقستان و ترکمنستان درمورد تقسیم منابع کف دریا و رژیم حقوقی و همی نطور نقش فدراسیون روسیه، تر یکه و سیاست اتحادیه اروپا وایالا تمتحده امر کیا در انتخاب مسیر، لول هگذاری و انتقال نفت و گاز از مسایل بح ثبرانگیز دو دهه اخیر بوده است.