مقاله هابرماس و نقد زبا نگروي )ب هسوي موضعي استعلايي در فلسفه سياسي( | WORD
د. ایستادن بر موضعیاستعلایی خارج از عرصه زبان، راهی به سوی رهایی از جهانی ی کسر محاط در زبا نگروی است، این پژوهشمیکوشد تا ب هبررسی این امکان انتقادی بپردازد.فرض ما آن است که رویکرد افراطی به زبان، امکان نقد ایدئولوژی را سلب میکند. ب همنظور تکمیل اندیشهرهای یبخشی لازم است موضعی م اقبل زبانی و ماقبل تأویلی اتخاذ کرد و از آن موضع زبان را که م یتواند بخشیاز ابزار و بیان سلطه ایدئولوژیک باشد ب هخدمت نقد ایدئولوژی در آورد.
مقاله سازنده گرايي: چارچوبي تئوريک براي فهم سياست خارجي جمهوري اسلامي ايران | WORD
ل های بعدی سازنده گرایی از دیدگاه الکساندرونت و سیاست خارجی ایران از منظر این رویکرد بررسی می گردد. در پایان نویسنده بهاین نتیجه می رسد که تا هنگامی که ساختار نظام بین الملل میان کارگزاران تشکیل دهندهنظام فرق قائل شود و شناخت واقع بینانه ای از ماهیت ساختار در داخل موجود نباشد، هیچیک از رهیافت ها و رویکردها اعم از رئالیسم، لیبرالیسم و سازنده گرایی نمی تواند انتخابدرستی در مطالعه و تحلیل سیاست خارجی جمهوری اسلامی باشد
مقاله موانعساختاريبرتريمنطقهاي جمهورياسلاميايران | WORD
گزار به تعریف جامعی از نظریههای نو و اقعگرایی، نظام جهانی، ساختیابی وساختارگراییوسازهانگاری می پردازد. درپایان نویسندهبه ایننتیجهمی رسدکهجمهوریاسلامیایرانبرایدستیابیبهرسیدنجایگاهاولوبرترمنطقهای،بایدسیاستچندجانبهگراییمنطقهایرااز طریقاتحادوائتلافسازیباکشورهایمنطقهدرچارچوبنظمهمگرایی یا کنسرت اتخاذ نماید که مهمترین پیششرط این سیاست رفع سوءتفاهمات و اصلاح برداشتها از جانب نظام بینالملل و منطقهای میباشد.
مقاله رژيم حقوقي حل و فصل اختلافات در سازمان جهاني تجارت | WORD
میان آنها، بازنگری در این شیوه را ضروری ساخته بود. بر این اساس در نظام حقوقی سازمان جهانی تجارت سعی شد با نگرش جدید سازوکار دقیقتر و کاملتری به این منظور پیشبینی شود به نحوی که هم اکنون نظام حقوقی حاکم بر حل و فصل اختلافات در این سازمان یکی از ویژگیها و امتیازات مهم سازمان فوق محسوب شده که رجوع روزافزون کشورها به این سازوکار نیز حکایت از این وا قعیت و در عین حال اهمیت موضوع و ضرورت توجه و شناخت دقیق آن دارد.
مقاله بررسي علل شکست سياست هدفمندسازي يارانهها در ايران | WORD
درسال1390) بهصورتنقدیبهشهروندانپرداختشدوسایردرآمداینکارصرفکارهایعمرانیوفرهنگیمیشود.اینکاردراواخردهه1380بهاجراگذاشتهشدوبخشعمدهآندردهه1390انجامشد. ازهدفمندسازییارانههابهعنوانبزرگترینطرحتاریخاقتصادیایراننامبردهمیشود. بنابرآماررسمیوزارتاموراقتصادودارایی،فازاولاینطرحباشکستروبروشدوموجبورودخانوارهایبیشتریبهزیرخطفقرشد.درایننوشتاربرآنیمتابهعللشکستسیاستهدفمندسازییارانههادرفازاولاجرابپردازیم.
مقاله ماهيت حقوقي عقود مجاني با شرط عوض | WORD
د معوض به حساب آید حق حبس برای هر یک از طرفین بوجود می آید ولی اگر غیر معوض محسوب شود حق حبس برای مالک ایجاد نمی شود. نویسندگان حقوق معتقدند وجود شرط عوض ماهیت عقد مجانی را تغییر نمیدهد ولی به نظر نویسنده وجود شرط عوض در قراردادهایی که بموجب قانون مجانی هستند در صورتیکه عوض قابل توجه یا قابل برابری با کار یا خدمت طرف قرارداد باشد موجب تغییر در ماهیت عقد می شود و نمیتوان چنین عقدی را تابع تعریف و احکام عقود مجانی دانست.
مقاله بررسي نظري و عملي نقض اساسي در قراردادهاي بيع بين المللي | WORD
توسل به ضمانت اجرای مزبور با احتیاط و محدودیت زیادی روبرو شدهاست. در واقع قانونگذار بین المللی با قراردادن شرایط متعدد برسر راه نقض اساسی،سعی کرده حتی الامکان از وقوع آن جلوگیری کند. وی با ارائه ارکان تحقق نقضاساسی، اشاره دارد که معیار معقول و متعارف بودن مطالبه خسارت، علاوه براینکه برسنگینی و شدت آثار نقض قرارداد توجه دارد، بر ضرورت توسل به ایده مزبور برایفسخ قرارداد با وجود امکان مطالبه غرامت و خسارت تأکید می کند.
مقاله آثار تخلف متصدي حمل و نقل از قرارداد حمل و نقل جادهاي داخلي و بينالمللي کالا | WORD
رداد حمل و نقل برای متصدی حق فسخ قرارداد حمل و نقل پیشبینی شده باشد و ایشان نیز با استفاده از این حق از حمل کالا امتناع نماید، الزام او به انجام تعهد بهعنوان آثار مسئولیت متصدی، منتفی خواهد بود و همینطور در صورت شرط عدم مسئولیت، وجود عیب ذاتی در کالا، دخالت مخاطرات ذاتی خاص، دخالت فعل ثالث، خطای فرستنده کالا، خسارت ناشی از تعلیمات فرستنده یا گیرنده کالا و دخالت قوه قاهره متصدی الزامی به پرداخت خسارت نخواهد داشت.
مقاله مسؤوليت بينالمللي دولتها در حقوق محيطزيست | WORD
یگر تأسیس دیوان کیفری بینالمللی را میتوان به عنوان یکی از اقدامات قابل توجه بینالمللی در حمایت کیفری غیرآشکار از محیط زیست دانست اما علیرغم این که موضوع مسؤولیت بینالمللی در حقوق بینالملل جایگاه قابل توجهی یافته است در حقوق بینالملل محیط زیست و جبران خسارات وارده در این حوزه بحث مسؤولیت بینالمللی به صورت اجمالی و مبهم باقی مانده است هر چند در سالهای اخیر توسعه آن بهتر از قبل بوده است.
مقاله بررسي مفهوم «خدمات عرضه شده در قلمرو اختيارات دولتي» در پرتو «موافقتنامه عمومي تجارت خدمات» | WORD
ریف و تعیین قلمرو خدمات عرضه شده در قلمرو اختیارات دولتی از اهمیت بسیاری برخوردار است تا کشورها نتوانند با استناد به آن بخشهای خدماتی گستردهای را از دایره تعهدات آزاد سازی خارج سازند. نگارنده در این مقاله کوشش مینماید با بررسی ابعاد مختلف خدمات عرضه شده در قلمرو اعمال اختیارات دولتی و انطباق آن با مفهوم خدمات عمومی بررسی جامعی را در این خصوص بهعمل آورده تا رهیافتی مشخص و عینی نسبت به این مفهوم بهدست آید.