مقاله بررسي تأثير پوشش خبري صداي آمريکا بر ديدگاه مخاطبان (مطالعه موردي دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي واحد دماوند) | WORD
شد و 6 عامل 906/66 درصد از واریانس کل پرسشنامه را تبیین میکند. تجزیه و تحلیل دادهها نشان میدهد که همبستگی مثبت و معناداری بین به روز بودن خبر و هم زمانی با وقوع رویداد، پخش اخبار به صورت شفاف و صحیح، شیوههای بیان خبر، گفتگوی زنده با مخاطبان و استفاده از اطلاعات آنان، عدم جانبداری در ارائه اخبار، به کارگیری نظرات کارشناسان متخصص با شکلدهی دیدگاه مخاطبان رابطه معنیدار وجود دارد.
مقاله رسانه و مخاطب در سپهر مدرنسيم و پست مدرنيسم | WORD
هارچوب، دو دسته از متفکرن را میتوان از هم تفکیک نمود؛ پژوهشگرانی که دوران تحولات ارتباطی کنونی را موجب پیدایش جامعهای نوین و متمایز از جوامع پیشین میدانند و از آن به جامع پست مدرن یاد میکنند و کسانی که اهمیت تحولات ارتباطات و اطلاعات را در دوران کنونی تصدیق میکنند؛ ولی معتقدند که عصر حاضر تداوم عصر مدرن است و چیزی به نام پست مدرن به معنای گسست رادیکال از مدرنیسم، فاقد معناست.
مقاله بررسي تاثير خصوصيات ادراک شده ازتوصيه کننده تبليغات افواهي (ارتباط گفتاري) بر انتخاب برند محصولات تکنولوژي ارتباطي | WORD
انتخاب برند پیشنهادی نسبتا ضعیف و رابطه بین اثر درک شده از توصیه کنندهمتخصص و انتخاب برند پیشنهادی متوسط و رابطه بین اثر درک شده از پیام توصیه کننده معتبر و انتخاب برند هم متوسط می باشد .همچنین بر اساس یافته ها، با توجه به بالا بودن ریسک عملکردی و مالی خرید گوشی همراه نسبت به ریسک اجنماعی و روانشناسی،تمایل به عمل کردن به پیشنهاد توصیه کننده متخصص و معتبر بیشتر از توصیه کننده شبیه است.
مقاله تأملي بر تفوق مفهومي « نبأ » بر « خبر » در قرآن کريم | WORD
ت قابل تأمل دیگری در حوزه ارتباطات معطوف ساخته است که از جمل آنهااست نکته ای که به ویژه در خبرپراکنی های کنونی تدبر در آن برای انسان « خبر » بر « نبأ » تبیین تفوق و برتری ارتباطی- مفهومی واژهگم گشته در آشفته بازار ارتباطات، راهگشا و نجات بخش خواهد بود. آن چه که در این مقاله ملاحظه می شود تأملی بر مفاهیممترتب بر این دو عبارت ارتباطی از منظر مفسران و لغتنامه نویسان کلام وحی است.
مقاله بررسي رابطه ميزان استفاده تکنولوژيهاي نوين ارتباطي و سواد رسانهاي | WORD
ر از گذشته میتواند به حجم عظیمی از اطلاعات دسترسی پیدا میکند به همان نسبت هم راحتتر میتواند به گزینش اطلاعات پرداخته و به صحت و سقم یک موضوع پی برده و از اعمال سانسور در یک موضوع اطلاع یافته و به لحاظ در دسترس قرار گرفتن پیام ها و اطلاعات متنوع از طریق ماهواره و اینترنت توانمندی او هم در تحلیل و تفسیر پیامهای ارتباطی بیشتر شده و نهایتاً سواد رسانهای وی افزایش مییابد.
مقاله تأثير فضاي مجازي بر تحولات ارتباطات سياسي | WORD
ر داد. فضای مجازی از آنجا که حاصل و مولود تکنولوژی شبکه جهانی اینترنت است، بهخودیخود از ویژگیهای جذاب و مهمی برخوردار است که از مهمترین آنها میتوان به تحولاتی که بر عرصه سیاست و ارتباطات میان دولتها و ملتها گذاشته است، اشاره کرد. در این پژوهش سعی داریم به بررسی تاثیر و نقش فضای مجازی بهعنوان یک بستر بالفعل برای شکلگیری و شکلدهی ارتباطات سیاسی بپردازیم.
مقاله بررسي ميزان تأثير فيسبوک بر بيداري اسلامي و جنبش مردم مصر | WORD
ای سنتی تر مثل رادیو و تلوزیون و مطبوعات در دو طرفه یا چند طرفه بودن ارتباطات است. با توجه به هدف پژوهش و بر حسب روش اجرا، روش تحقیق توصیفی - تحلیلی است. نتایج این پژوهش نشان داد که به طور کلی با اینکه شبکه های اجتماعی در حرکت مردم مصر نقش داشتند، ولی در عین حال نباید بر نقش اینترنت در ارزیابی انقلاب مبالغه کنیم ؛ زیرا آنها صرفاَ یک ابزار برای هدفمند کردن ارتباط و سرعت بخشیدن به آن هستند.
مقاله نگاهي به آراء و انديشه هاي دانيل لرنر الگوي نوسازي توسعه؛ منجي جامع? سنتي خاورميانه يا تئوري توطئ? غرب | WORD
ئه متفاوت بود.
این نگرشها نه تنها توجه به نقش ارتباطات و وسایل ارتباط جمعی در توسعه را کاهش نداد، بلکه باعث رونق این مباحث نیز شد و امروز بیشتر از گذشته این مسأله مورد بررسی و تحقیق قرار میگیرد.
در این پژوهش قصد داریم ارتباطات و توسعه را از نگاه نظری «دانیل لرنر» و الگوی نوسازی وی به بازبینی بنشینیم و ضمن مروری بر نظریات لرنر سعی کنیم قضاوتی منصفانه دربار این الگو ارائه دهیم.
مقاله طراحي مدل شايستگي مديريت رسانهاي | WORD
های مصاحبه نیمه ساختاریافته با مدیران رسانه و برخی از اساتید دانشگاه در حوزه مدیریت رسانه و ارتباطات که از طریق نمونهگیری گلوله برفی جمعآوری شدهاند و رسیدن به اجماع نظری مدل خود را ارائه داده است که شامل سه دستهشایستگی ذهنی، شایستگی شناخت رسانه، شایستگی دانشی و مدیریتیاست که هرکدام از این شایستگیهای دارای زیرمقولههایی هستند که حول این شایستگیهای محوری گردآمدهاند.
مقاله بررسي نقش ارتباطات کلامي در ايجاد انگيزه بعنوان عاملي تاثيرگذار بر مدل تعالي سازماني : EFQM | WORD
واهمیت ارتباطات کلامی را بر مولفه ایجاد انگیزه در کارکنان به عنوان یکی از مولفه های تاثیرگذار بر،تعالی سازمانی را،مورد بررسیقراردهیم.در نتایج جانبی نیز دریافتیم که؛ارتباطات کلامی در ب ین مدیران و کارکنان،به رغم بی اهمیت انگاشته شدن از سویمربوط به ارتباطات ،EFQM مدیران،تاثیر بسزائی بر تعالی سازمانی داشته به نوعی که 20.6 درصد کل امتیاز مباحث تعالی سازمانیکلامی موجود در سازمان می باشد.