مقاله بررسي اثرات تسکيني، پيش بيهوشي فراکسيونهاي قطبي، نيمهقطبي و غيرقطبي عصاره گياه پيچ تلگرافي در مقايسه با ميدازولام در موش صحرايي | WORD
ام با دوز (mg/kg 04/0) و دی متیل سولفوکساید (DMSO) به عنوان دارونما با حجم برابر به صورت داخل صفاقی تزریق شد. در آزمون بررسی اثرات تسکینی و پیش بیهوشی مدت Induction time وSleeping time بر حسب ثانیه با کورنومتر ثبت شد. نتایج به دست آمده بیانگر معنی دار خواب القاء شده با کتامین در گروههای تیمار با فراکسیون قطبی عصاره بود (05/0p<). با توجه به اثرات آرام بخشی این گیاه نتایج نشان داد که فراکسیون قطبی پیچ تلگرافی در دوز mg/kg 100 دارای اثرات تسکینی، بیش بیهوشی است
مقاله تأثير پرليت بر ريخت شناسي خمل هاي روده کوچک جوجه هاي گوشتي | WORD
یشگاه از قسمت های مختلف روده کوچک آن ها (1,10,30,50,70,90 درصد طول روده کوچک ) نمونهگیری شد و شکل خمل های روده کوچک بررسی گردید . دادهها با استفاده از نرم افزار SAS مورد تجزیه وتحلیل آماری در سطح احتمال 5 درصد صورت گرفت . نتایج حاکی از این بود که مصرفپرلیت موجب تغییرات معنی دار بر شکل خمل ها در هفتهها و قسمت های مختلف روده کوچک جوجه های آزمایشی نسبت به گروه شاهد گردید (Pتأثیر پرلیت بر روده مورد تحقیق واقع نشده است مطالعه زیر طراحی و انجام گرفت
مقاله ارزيابي باليني و سرولوژيکي متاميزول و ميدازولام به عنوان پيش داروي بيهوشي در کبوتر | WORD
تیک ترانسفراز (OT)، گلوکز (Glu)، لاکتات دهیدروژناز (LDH) و گاماگلوتامیل ترانسفراز (GGT) انجام شد. نتایج ارزیابی بالینی، حاکی از کاهش معنیدار (05/0p<) واکنشهای متفاوت بالینی گروه سوم در مقایسه با دو گروه دیگر بود. همچنین نتایج حاصل از آزمایشات سرولوژیکی در سه گروه نیز حاکی از تغییرات معنا دار (05/0 P 12<"> ) در میزان ALP, OT میباشد. در نهایت اینگونه به نظر میرسد ترکیب متامیزول و کتامین میتواند داروی مناسبی برای بیهوشی در پرندگان باشد.
مقاله تأثير غلظتهاي مختلف استراديول پيش تخمک گذاري بر روي درصد آبستني در گاوهاي شيري همزمان شده | WORD
nch-Heatsynch نسبت به سایر گروهها بالاتر بود (53% در مقابل 43% در گروههای presynch-ovsynch و G6G-heatsynch و 39% در گروه presynch-ovsynch ) اما این اختلاف معنی دار نبود. همبستگی مثبت معنی داری بین غلظت استرادیول در زمان پرواستروس و درصد آبستنی در کل گروههای درمانی مشاهده شد (با ضریب همبستگی 267/0)، که این همبستگی در گروه G6G-Ovsynch نمایانتر بود (با ضریب 343/0). این مطالعه نشان داد که غلظت استرادیول در زمان پیش تخمگ گذاری به صورت معنی داری با درصد آبستنی رابطه مثبت دارد.
مقاله تعيين دوز غير سمي داخل چشمي پروپرانولول با استفاده از الکترورتينوگرافي در چشم خرگوش | WORD
ل از معاینات شبکیه حاکی از سلامت این بافت بود و هیج مورد غیر طبیعی مشاهده نگردید. نتایج الکترورتینوگرافی حاکی از کاهش دامنه موج b بخصوص در گروه سوم (دریافت کننده 60 میکروگرم پروپرانولول) بود که در بررسیهای آماری در مقایسه با سایر گروهها معنیدار بود (036/0P=). در نتیجه طی این بررسی مشخص گردید دوز 60 میکروگرم پروپرانولول داخل چشمی اثرات سمی را بدنبال دارد و تا دوز حداکثر 30 میکروگرم بصورت پروپرانولول داخل زجاجیهای بیخطر میباشد.
مقاله کلونينگ ژن پروتئين F ويروس نيوکاسل و تعيين توالي آن | WORD
م دلخواه پس از خالص سازی در T.A وکتور (RTZ57 R/T) کلون گردیده و سپس در باکتری DH5 a ترانسفورم شد. پس از تایید کلونینگ ، قطعه مورد نظر از حامل پلاسمیدی جدا گردیده ،و توالی نوکلئوتیدی تشکیل دهنده آن تعیین وجهت مقایسه با توالی کد کننده پروتئین F ویرویسهای نیوکاسل موجود در بانک ژن توسط نرم افزار Blast مورد بررسی قرار گرفت. بیشترین مشابهت نوکلئوتیدی با سویه هایSterna /astr و Italy/3286/00 و(98%) و کمترین تشابه نوکلئوتیدی با سویه های JS-2/98 و LZ-CH-A7/96 و (93%) گزارش شد.
مقاله رديابي پاسخ پادگني پروتئينH ويروس طاعون گاوي | WORD
ون گاوی دارای دو گلیکو پروتئین سطحی F و Hاست که آنتی بادی های خنثی کننده را القا می کنند. پس از خالص سازی ویروس و جداسازی پروتئین های سطحی ویروس با استفاده از محلول (Triton X-114 )میزان پروتئین موجود با استفاده از روش پر وتئین سنجی لوری اندازه گیری شد و پس از انجامالکتروفورز عمل انتقال پروتئین های حاصله بر روی کاغذ نیتروسلولز به روشوسترن بلات بدست آمد تا از ویژگی آنتی بادی مونوکلونال 4B4LIC6 (علیه پروتئینH ویروس طاعون گاوی) اطمینان حاصل شود
مقاله بررسي ضايعات هيستوپاتولوژيک بيماري مارک در طيور گوشتي کشتار شده در کشتارگاه شهرستان اروميه | WORD
مورها،سلولهای توموری پلئومورفیک تک هسته ای، وجود سلولهای موسوم بهسلولهای مارک صرفاً در کبد، تهاجم این ندولها در پوست بویژه در محل اطراففولیکول پرها و بافت همبند زیر اپیتلیوم، عدم وجود ضایعات مشخص دراعصاب، چشم و عدم وجود سلولهای مارک در ندولهای لنفوئیدی طحال بود.طی این بررسی مشخص گردید که این بیماری در سنین پائین هم قابلیت ایجادضایعات متعدد حائز اهمیت و نتیجتاً کاهش راندمان تولید را در این دسته ازطیور پرورشی نیز بدنبال دارد.
مقاله بررسي ميزان شيوع مالاسزيا در پوست اسبهاي استان گلستان و تعيين هويت آنها | WORD
18/45%)، مالاسزیارستریکتا 14 مورد (13/59%) ، مالاسزیا پاکی در ماتیس 12 مورد (11/65%)، مالاسزیا سیمپودیالس 12 مورد (11/65%)، مالاسزیا ابتوزا 12 مورد (11/65%) و مالاسزیا اسلوفیه 11 مورد (10/69%) بودند. درمطالعه ما میزان شیوع مالاسزیا در اسبها برابر با 33/98% بود که کمتر از گزارش سایرین 60% بوده است. ارتباط معنی داری مابین میزان شیوع مالاسزیا با جنس نژاد ومنطقه جغرافیایی زندگی اسبها مشاهده نشد در حالیکه ما بین سن و میزان شیوع مالاسزیا ارتباط معنی داری وجود داشت.
مقاله آسيب شناسي بافتي تأثير ژل سيکلوسپورين بر پيوند آزاد تمام ضخامت پوست (آلوگرافت) در موش صحرايي | WORD
لایتیس، التهاب درم و دژنره شدن اپیدرم در روزهای سوم و هفتم بعد از پیوند در مقایسه با گروه کنترل شد در حالیکه مانع از رد پیوند در روز پانزدهم پس از پیوند نگردید. بهنظر میرسد استفاده از ژل سیکلوسپورین اثرات قابل قبولی بر روند پذیرش بافت پیوندی پوست دارد اگرچه استفاده از آن به تنهایی مانع از رد پیوند نمیشود. برای پذیرش موثرتر پیوند پوست میتوان از ژل سیکلوسپورین به همراه سایر داروهای ایمنوسا پرسی و به صورت ترکیبی استفاده کرد.