مقاله مطالعه کالبدي-بافتي لايه فيبروزي چشم شترمرغ | WORD
غیر شاخی است. غشاء بومن در شترمرغ به ضخامت mµ 5/7 وجود دارد. غشای دسمیت با ضخامت mµ 65/7 و با خاصیت واکنش پاس مثبت دیده میشود. صلبیه با ضخامت mµ 450 دارای رشتههای کلاژن متعدد بوده که با یک قطعه از غضروف شفاف به ضخامت mµ 8/217 حمایت میشود. همچنین رشتههای الاستیک در قرنیه نبوده و در صلبیه بسیار کم میباشد. نهایتا میتوان چنین نتیجه گیری کرد که به غیر از تفاوتهای موجود در ابعاد و اختلافات جزئی ریزبینی، لایه فیبروزی در شترمرغ تقریبا شبیه پرندگان ولی با پستانداران متفاوت میباشد.
مقاله بررسي انگلهاي لوله گوارش ماکيان شهرستان شهرکرد | WORD
عه 39 قطعه (78%) از ماکیان حداقل به یکی از چهار گونه سستودها و یا سه گونه از نماتودهای دستگاه گوارش مبتلا بودند. در این مطالعه Heterakis gallinarum با 32% و Raillietian tetragona با 18% شایعترین نماتودها و سستودهای موجود بودند. همچنین در مجموع تعداد 743 انگل کرمی از بخشهای مختلف دستگاه گوارش طیور آلوده جدا گردید. (267 سستود و121 نماتود از روده باریک و 355 نماتود از سکوم ) ونماتودها تعداد بیشتری را نسبت به سستودها (72% تا 40% ) را نشان دادند. طبق نتایج این مطالعه انگلهای کرمی در ماکیان منطقه از شیوع قابل توجهی برخوردارند.
مقاله مقايسه فراهمي زيستي سوسپانسيون کلوزانتل توليد شده در ايران با نمونه معتبر خارجي در گوسفند | WORD
پیک های حاصل و برای مح اسبهپارامترهای فارماکوکینتیکی ، مدل غیر وابسته به بخش دفع دارو مورد استفاده قرار گرفت . بررسی های آماری که با استفاده از t-test و احتساب (p<0.05 )انجام گرفت نشان داد که تفاوت معنی داری بین سطح زیر منحنی غلظت -زمان ،غلظت حداکثر ، زمان رسیدن به غلظت حد اکثر، ثابت سرعت حذف و نیمه عمرحذفی دارو بین دو گروه م ورد آزمایش وجود ندارد . نتایج بدست آمده نشاندادکه نمونه سوسپانسیون کلوزانتل تولید داخل کشور با نمونه سوسپانسیونکلوزانتل ساخت شرکت یانسن از لحاظ بیولوژیک هم ارز است.
مقاله بررسي اثر اسيدوز بر برخي شاخصهاي سيستم ايمني ذاتي گوسفندان نژاد قزل | WORD
هایتا متوسط درصد نوتروفیل فاگوسیتوز کرده ومتوسط تعداد مخمر فاگوسیتوز شده توسط هر نوتروفیل درهر تیمار تعیین شد. برای تعیین PH محتویات شکمبه ، به روش رومینوسنتز نمونه مایع شکمبه گرفته شد. نتایج این مطالعه نشان می دهد که اسید حاد(PH<5/2) و تحت حاد (PH 5/2-5/6) ، موجب کاهش بسیار معنی دار برخی اندیسهای فاگوسیتوز می کردد (P<0.01) بنابراین اسیدوز (حاد و تحت حاد) می تواند گوسفند را مستعد عفونتهای بعدی کند. در شمارش تام و تفکیکی گلبولهای سفید در تیمارهای مختلف ، اختلاف آماری معناداری مشاهده نشد(p>0.05).
مقاله نقش گيرنده هاي A2A آدنوزيني بر کاتالپسي ناشي از 6- هيدروکسي دوپامين در موش صحرايي | WORD
شان داد که کافئین با دوز 30 میلی گرم بازای هر کیلوگرم وزن بدن و SCH58261 با دوز 2 میلی گرم بهازای هر کیلوگرم وزن بدن باعث بهبود کاتالپسی می شود (P<0/001) در حالیکه دوز 10 میلی گرم بازای هر کیلوگرم وزن بدن کافئین تاثیر معنی داری در کاهش علایم کاتالپسی نداشته است (P>0/05). این نتایج نقش گیرنده های مذکور و دخالت آنها را در اختلالات حرکتی مانند کاتالپسی نشان می دهد. بنظر می رسد بهبود این اختلال حرکتی ناشی از مهار گیرنده های آدنوزینی A2A و در نتیجه عدم تخریب نورون های دوپامینرژیک در ناحیه جسم سیاه باشد
مقاله گزارش کارسينوم مجاري صفراوي ذر يک راس گوسفند | WORD
میگیرد. متاستاز یا گسترش تومور به مناطق خارج از کبدی نیز معمول می باشد. در این گزارش مشخصات درشت بینی و ریز بینی تومور ارائه می گردد. در کالبد گشایی ، ندول های متعدد ریز و گرد خاکستری کمرنگ با قوام سفت و اغلب با قسمت مرکزی فرورفته به طور منتشر در سراسر کبد مشاهده گردید. از لحاظ ریز بینی تومور به طور عمده از سلولهای بد خیم با الگوی آسینی و توبولی تشکیل شده بود. اشکال میتوزی نیز به طور متعدد مشاهده گردید. پس از انجتم آزمایشهای آسیب شناسی بافتی کار سینوم مجاری صفراوی مورد تایید قرار گرفت.
مقاله مطالعه تجربي اثرات حفاظتي کروسين (Crocin) بر نفروپاتي ناشي از انسداد کامل يکطرفي حالب در موش صحرايي | WORD
نتیاکسیدانها و گلوتاتیون احیاء کلیه شد. تیمار با کروسین بهطور معنیداری مقادیر افزایشیافته مارکرهای سرمی آسیب کلیه و مالوندیآلدئید بافت کلیه را کاهش داد و آنتیاکسیدانها و گلوتاتیون احیاء کاهش یافته کلیه را به مقدار طبیعی برگرداند. آسیبشناسی کلیه، تغییرات ایجاد شده توسط انسداد حالب و اثرات محافظتی کروسین را مورد تائید قرار داد. نتایج نشان داد کروسین اثرات محافظتی خود را در انسداد یکطرفی حالب، احتمالاً از طریق خواص آنتیاکسیدانی اعمال میکند.
مقاله بررسي فراواني بيماري لمفادنيت پنيري وتعيين عوامل باکتريايي آن درگوسفندان ذبح شده درکشتارگاه صنعتي اصفهان | WORD
4/81 درصد) ،عقده لنفی پیش رانی 12 مورد (22/22 درصد) عقده لنفی مغابنی 7 مورد (12/97 درصد)در عقده لنفی فوق پستانی آلودگی مشاهده نشد.برای تعیین عوامل باکتریائی ، 128 نمونه کشت میکروبی تهیه شد و 138مورد باکتری جدا گردیدکه باکتری های جدا شده عبارتند از :کورینه باکتریوم پسودوتوبرکلوزیس 76 مورد (55/07) استافیلوکوکوس آرئوس 38 مورد (27/53 درصد) پروتئوس 14 مورد (10/14 درصد) استرپتوکوکوس پیوژن 6 مورد (4/34 درصد) پاستورلا مولتی سیدا 2 مورد (1/44 درصد) میکروکوک 1 مورد ( 0/74 درصد) و بقیه باکتری ها در مجموع یک مورد (0/74 درصد) می باشد.
مقاله ايجاد پلاک توسط سويه V4ويروس عامل بيماري نيوکاسل بر روي کشت سلولي و بررسي مولکولي با روش واکنش زنجيره پليمراز نسخهبرداري معکوس RT-PCR)) | WORD
غ حاوی پلاک برداشت ونسبت به جداسازی RNA هر پلاک اقدام گردید. منطقه شکست (Cleavage site)پروتئین ادغامی(Fusion) با تست RT-PCR انجام شد و محصول PCR خالصسازی وسکانس گردید. سکانس نوکلئوتیدها و آمینواسیدها برای هر پلاک با سوش های ثبت شده در بانک ژنی مقایسه شد. سکانس نوکلئوتیدهای تمامی پلاکهای بدست آمده، 97 تا 99% همخوانی با ویروس V4در بانک ژنی را تایید نمود. هدف از این پژوهش ایجاد پلاک از سوش V4 ویروس نیوکاسل بر روی سلولهای MDCK جهت ایجاد پلاکهای مجزا و در نهایت بررسی مولکولی پلاکهای ایجاد شده میباشد.
مقاله مطالعه تجربي گرايش بافتي جدايه ايراني سروتيپB/ 793 ويروس برونشيت عفوني در جوجه هاي SPF | WORD
های 12-4 پس از تلقیح ردیابی شد. در نای نیز ویروس در روزهای 2 و 4 و در تیموس در روزهای 6 و 8 پس از تلقیح ردیابیگردید. در ریه نیز تنها نمونه های مثبت مربوط به روز 4 پس از تلقیح بود. نتایج مطالعه حاضر نشان دادکه سروتیپ 793/B ویروس برونشیت عفونی به تنهایی نمی تواند منجر به تلفات، علائم شدید بالینی یا کالبدگشائی در جوجه های مبتلا گردد،اما تکثیر این ویروس در برخی اندام ها می تواند منجر به مستعد شدن پرنده برای ابتلابه سایر بیماری ها گردد گرایش بافتی؛ ویروس برونشیت عفونی؛ سروتیپ 793/B ,؛ RT-PCR , جوجه های SPF