مقاله تحليل اثرات ميان مسير شغلي و هويت سازمان بر تعهد سازماني (مورد مطالعه: شرکتهاي همکاران سيستم) | WORD
دهها از طریق آزمونهای آماری توصیفی و آمار استنباطی مدل معادلات ساختاری و تجزیه تحلیل رگرسیون استفاده شده است.
یافته ها:یافتههای پژوهش وجود رابطه مثبت و معنادار میان مسیر شغلی با تعهد سازمانی و هویت سازمانی با تعهد سازمانی در شرکت همکاران سیستم را نشان میدهد.
نتیجه گیری: هر اندازه مدیران سازمان به مشکلات مسیر شغلی و ایجاد هویت سازمانی توجه نمایند اثر مثبتی بر تعهد سازمانی کارکنان گذاشته و در نتیجه آنان احساس تعلق و تمایل بیشتری به کار خود پیدا خواهند کرد.
مقاله رابطه توانمندسازي روانشناختي و تعهد سازماني (مطالعه موردي: شرکت برق منطقهاي خراسان) | WORD
برای پرسشنامه توانمندسازی روانشناختی 0.90 و برای پرسشنامه تعهد سازمانی 0.89 محاسبه گردیده است. برای بررسی فرضیات پژوهش از روش ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون استفاده گردیده است. طبق نتایج به دست آمده، توانمندسازی روانشناختی بر تعهد سازمانی تأثیر دارد. به عبارتی توانمندسازی روانشناختی یک پیشگوی قوی برای تعهد سازمانی کارکنان است. از میان ابعاد توانمندسازی روانشناختی به ترتیب ابعاد معناداری، خودمختاری، تأثیرگذاری و شایستگی بیشترین همبستگی را با تعهد سازمانی دارند.
مقاله ارائه الگوي سرمايه اجتماعي سازماني اثربخش (مورد مطالعه: سازمانهاي دولتي استان خراسان رضوي) | WORD
شکیل شدهاند. برای تعیین اثربخشی مدل، این مدل در جامعه آماری از طریق مدل معادلات ساختاری آزمون شد. جامعه آماری این تحقیق را مدیران سازمانهای دولتی استان خراسان رضوی (49 سازمان) تشکیل دادهاند. تعداد مدیران در زمان اجرای تحقیق 1360 بودند. تعداد 300 مدیر بر اساس نمونه گیری خوشه ای انتخاب و پرسشنامههای مورد نظر بین آنها توزیع شد. یافتههای این تحقیق نشان میدهد که تمام مدلهای تحلیل مسیر بدست آمده از آزمون مدل نیز معنادار بوده و اثربخش بودن مدل را تأیید مینمایند.
مقاله شناخت وضعيت موجود منابع انساني با تأکيد بر الزامات توانمندسازي روانشناختي و شناسايي عوامل مؤثر بر توانمندسازي روانشناختي (مطالعه موردي:کارکنان شرکت برق منطقهاي خراسان) | WORD
ری دادههای تحقیق از ابزار پرسشنامه استفاده گردیده است. جهت تایید پایایی و روایی ابزار جمع اوری دادهها از آلفای کرونباخ و روش تحلیل عاملی استفاده گردیده است. نتایج پژوهش حاکی از این است که سطح توانمندسازی روانشناختی در سازمان مذکور در حد متوسط میباشد و به ترتیب نه عامل شامل توانمندسازی ساختاری، رهبری توانمندساز، آموزش، تسهیم اطلاعات، پاداش، ویژگیهای شغلی، اعتماد، سرمایه روانشناختی و خودارزیابی مثبت بر متغیر توانمندسازی روانشناختی تاثیر معنادار دارند.
مقاله آسيب?شناسي اصلاح قانون مديريت خدمات کشوري ???با رويکرد توانمندسازي کارکنان دستگاه?هاي اجرايي دولت | WORD
نفر از آنها که برای شرکت در پژوهش اعلام آمادگی نمودند به عنوان نمونه در نظر گرفته شدند. ابزار جمعآوری دادهها پرسشنامه، با استفاده از تکنیک دلفی است. یافتهها: پس از انجام سه دور دلفی بین خبرگان اجماع حاصل شد و مدل مفهومی توانمندسازی کارکنان دستگاههای اجرایی دولت با 2 بعد، 6 مولفه و 27 شاخص ارائه شد. نتیجهگیری: براساس شاخصهای مدل مفهومی، پیشنهادهایی برای اصلاح فصل نهم و سایر فصول قانون مدیریت خدمات کشوری در راستای توانمندسازی کارکنان دستگاههای اجرایی دولت، ارائه شد.
مقاله رتبهبندي سازمانها در الگوي توانمندسازي منابع انساني بر مبناي تئوري خاکستري | WORD
نتایج از روش LeTCI پرداخته ایم. بر این پایه پرسشنامه طراحی ومحاسبات پایایی و روایی پرسشنامه با استفاده از ضریب پایایی آلفای کرونباخ و شاخص ICC انجام و تایید شد. در پایان با استفاده از تئوری خاکستری رتبهبندی سطح دو بر پایه هر یک از معیارهای اصلی و رتبهبندی سطح یک بر پایه کل امتیاز و در مجموع معیارهای مدل انجام گردید. در نتیجه هدف اصلی پژوهش، الگوی بهبود رتبهبندی مدل با استفاده از تئوری خاکستری بدست آمده و نقاط ضعف و قوت هر سازمان در هر یک از معیارهای مدل شناسایی شد.
مقاله تاثير عدالت سازماني بر توانمندي کارکنان با نقش ميانجي رهبري تحول آفرين با در نظر گرفتن خط مشيهاي دانشگاه علوم پزشکي | WORD
ز آلفای کرونباخ 872/0 محاسبه گردید.
یافتهها: تجزیه و تحلیل دادهها از طریق آزمون کولموگروف-اسمینروف، آزمون بارتلت و تعیین بار عاملی، همچنین معادلات ساختاری صورت گرفته است.
نتیجه گیری: نتایج تحقیق نشان میدهد که با توجه به خط مشیهای دانشگاه علوم پزشکی تاثیر عدالت سازمانی بر توانمندی کارکنان با نقش میانجی رهبری تحول آفرین تأیید شد. تأثیر عدالت سازمانی بر توانمندی کارکنان و رهبری تحول گرا تایید شد ولی تأثیر رهبری تحول گرا بر توانمند سازی کارکنان تأیید نشده است.
مقاله رابطه بين توسعه حرفهاي کارکنان با خودکارآمدي آنان و نوع قدرت مديران در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اروميه | WORD
ا: نتایج بدست آمده بیانگر آن است که بین توسعه حرفهای کارکنان و خودکارآمدی آنان و همین طور بین توسعه حرفهای کارکنان و قدرت مدیران رابطه معنیداری وجود دارد. ولی بین خودکارآمدی کارکنان و قدرت مدیران رابطه معنیداری وجود ندارد. نتایج حاصل از رگرسیون نشان میدهد که توسعه حرفهای کارکنان توان پیش بینی خودکارآمدی کارکنان و نوع قدرت مدیران را دارد.
نتیجه گیری: با توجه به نقش پیشبینی کنندگی توسعه حرفه لازم است مسئولان دانشگاه به این امر توجه ویژه نمایند.
مقاله تأثير دور کاري و منابع انساني بر عملکرد کارکنان | WORD
یرش دور کاری ارتباط دارند و آنها رابطه بین دور کاری و عملکرد سازمانی را تعدیل و تنظیم میکنند. اثر تعدیلکنندگی مثبت روشهای پرورش منابع انسانی اشاره میکند به اینکه اجرا و پیادهسازی فقط به این علت ضروری و لازم نیست که انتخاب و پذیرش دور کاری را تسهیل میکند بلکه آنها تأثیر دور کاری در سطح سازمانی را افزایش میدهند. در پایان تحقیق، ضمن بحث و نتیجهگیری، پیشنهادهایی کاربردی برای مدیران سازمانها و پیشنهادهایی آتی برای محققین ارائه شده است.
مقاله تأثير سقف شيشهاي بر عدم بکارگيري مديران زن در سازمانهاي دولتي استان مازندران | WORD
فرضیه سوم با استفاده ازآزمون تی نشان داد که اختلاف میانگین محاسبه شده بین میانگین واقعی متغیر و میانگین تراز برابر 571/0 است بنابراین جامعه پذیری ناتوانی زنان بر عدم بکارگیری مدیران زن تأثیر دارد.
نتیجه گیری: ریشه مسائل برای عدم حضور تعداد قابل توجه زنان در مشاغل مدیریتی به باورهای فرهنگی مربوط است. این تحقیق هم مثل سایر پژوهشها نگرش جامعه و دیدگاههای کلیشهای حاکم در اذهان تصمیم گیرندگان را به عنوان یکی از عوامل مهم ارتقای زنان به مشاغل مدیریتی تأ یید کرده است