مقاله شناخت وضعيت موجود منابع انساني با تأکيد بر الزامات توانمندسازي روانشناختي و شناسايي عوامل مؤثر بر توانمندسازي روانشناختي (مطالعه موردي:کارکنان شرکت برق منطقهاي خراسان) | WORD
ع آوری دادههای تحقیق از ابزار پرسشنامه استفاده گردیده است. جهت تایید پایایی و روایی ابزار جمع اوری دادهها از آلفای کرونباخ و روش تحلیل عاملی استفاده گردیده است. نتایج پژوهش حاکی از این است که سطح توانمندسازی روانشناختی در سازمان مذکور در حد متوسط میباشد و به ترتیب نه عامل شامل توانمندسازی ساختاری، رهبری توانمندساز، آموزش، تسهیم اطلاعات، پاداش، ویژگیهای شغلی، اعتماد، سرمایه روانشناختی و خودارزیابی مثبت بر متغیر توانمندسازی روانشناختی تاثیر معنادار دارند.
مقاله آسيب?شناسي اصلاح قانون مديريت خدمات کشوري ???با رويکرد توانمندسازي کارکنان دستگاه?هاي اجرايي دولت | WORD
ه 23 نفر از آنها که برای شرکت در پژوهش اعلام آمادگی نمودند به عنوان نمونه در نظر گرفته شدند. ابزار جمعآوری دادهها پرسشنامه، با استفاده از تکنیک دلفی است. یافتهها: پس از انجام سه دور دلفی بین خبرگان اجماع حاصل شد و مدل مفهومی توانمندسازی کارکنان دستگاههای اجرایی دولت با 2 بعد، 6 مولفه و 27 شاخص ارائه شد. نتیجهگیری: براساس شاخصهای مدل مفهومی، پیشنهادهایی برای اصلاح فصل نهم و سایر فصول قانون مدیریت خدمات کشوری در راستای توانمندسازی کارکنان دستگاههای اجرایی دولت، ارائه شد.
مقاله رتبهبندي سازمانها در الگوي توانمندسازي منابع انساني بر مبناي تئوري خاکستري | WORD
ای نتایج از روش LeTCI پرداخته ایم. بر این پایه پرسشنامه طراحی ومحاسبات پایایی و روایی پرسشنامه با استفاده از ضریب پایایی آلفای کرونباخ و شاخص ICC انجام و تایید شد. در پایان با استفاده از تئوری خاکستری رتبهبندی سطح دو بر پایه هر یک از معیارهای اصلی و رتبهبندی سطح یک بر پایه کل امتیاز و در مجموع معیارهای مدل انجام گردید. در نتیجه هدف اصلی پژوهش، الگوی بهبود رتبهبندی مدل با استفاده از تئوری خاکستری بدست آمده و نقاط ضعف و قوت هر سازمان در هر یک از معیارهای مدل شناسایی شد.
مقاله تاثير عدالت سازماني بر توانمندي کارکنان با نقش ميانجي رهبري تحول آفرين با در نظر گرفتن خط مشيهاي دانشگاه علوم پزشکي | WORD
ه از آلفای کرونباخ 872/0 محاسبه گردید.
یافتهها: تجزیه و تحلیل دادهها از طریق آزمون کولموگروف-اسمینروف، آزمون بارتلت و تعیین بار عاملی، همچنین معادلات ساختاری صورت گرفته است.
نتیجه گیری: نتایج تحقیق نشان میدهد که با توجه به خط مشیهای دانشگاه علوم پزشکی تاثیر عدالت سازمانی بر توانمندی کارکنان با نقش میانجی رهبری تحول آفرین تأیید شد. تأثیر عدالت سازمانی بر توانمندی کارکنان و رهبری تحول گرا تایید شد ولی تأثیر رهبری تحول گرا بر توانمند سازی کارکنان تأیید نشده است.
مقاله رابطه بين توسعه حرفهاي کارکنان با خودکارآمدي آنان و نوع قدرت مديران در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اروميه | WORD
ها: نتایج بدست آمده بیانگر آن است که بین توسعه حرفهای کارکنان و خودکارآمدی آنان و همین طور بین توسعه حرفهای کارکنان و قدرت مدیران رابطه معنیداری وجود دارد. ولی بین خودکارآمدی کارکنان و قدرت مدیران رابطه معنیداری وجود ندارد. نتایج حاصل از رگرسیون نشان میدهد که توسعه حرفهای کارکنان توان پیش بینی خودکارآمدی کارکنان و نوع قدرت مدیران را دارد.
نتیجه گیری: با توجه به نقش پیشبینی کنندگی توسعه حرفه لازم است مسئولان دانشگاه به این امر توجه ویژه نمایند.
مقاله تأثير دور کاري و منابع انساني بر عملکرد کارکنان | WORD
ن پذیرش دور کاری ارتباط دارند و آنها رابطه بین دور کاری و عملکرد سازمانی را تعدیل و تنظیم میکنند. اثر تعدیلکنندگی مثبت روشهای پرورش منابع انسانی اشاره میکند به اینکه اجرا و پیادهسازی فقط به این علت ضروری و لازم نیست که انتخاب و پذیرش دور کاری را تسهیل میکند بلکه آنها تأثیر دور کاری در سطح سازمانی را افزایش میدهند. در پایان تحقیق، ضمن بحث و نتیجهگیری، پیشنهادهایی کاربردی برای مدیران سازمانها و پیشنهادهایی آتی برای محققین ارائه شده است.
مقاله تأثير سقف شيشهاي بر عدم بکارگيري مديران زن در سازمانهاي دولتي استان مازندران | WORD
یجه فرضیه سوم با استفاده ازآزمون تی نشان داد که اختلاف میانگین محاسبه شده بین میانگین واقعی متغیر و میانگین تراز برابر 571/0 است بنابراین جامعه پذیری ناتوانی زنان بر عدم بکارگیری مدیران زن تأثیر دارد.
نتیجه گیری: ریشه مسائل برای عدم حضور تعداد قابل توجه زنان در مشاغل مدیریتی به باورهای فرهنگی مربوط است. این تحقیق هم مثل سایر پژوهشها نگرش جامعه و دیدگاههای کلیشهای حاکم در اذهان تصمیم گیرندگان را به عنوان یکی از عوامل مهم ارتقای زنان به مشاغل مدیریتی تأ یید کرده است
مقاله ارائه الگوي جهت سنجش تعاملات علّي ميان عوامل مؤثر بر رفتار شهروندي سازماني در آموزش عالي (مطالعهاي در دانشگاه مازندران با استفاده از تکنيک ديمتل) | WORD
دانشگاه مازندران بهترین عامل نفوذ کننده بر متغیرها بود ، همچنین رفتار شهروندی سازمانی به عنوان متاثرترین متغیر شناخته شد. نتیجهگیری: میتوان نتیجه گرفت که منابع انسانی هر سازمان، باارزشترین سرمایه آن محسوب میشوند و نقش تعیینکنندهای در اثربخشی آن دارند، مدیران همواره در تلاش برای بهرهگیری بهینه از این منابع بودهاند. از طرف دیگر، سازمانها بدون تمایل افراد به همکاری داوطلبانه و خودجوش، قادر به افزایش اثربخشی و بهبود عملکرد خود نیستند.
مقاله شناسايي موانع حسابرسيکامپيوتري در سازمانهاي دولتي ايران (مورد مطالعه: سازمان حسابرسي) | WORD
ودند و در مورد یکی از فرضیهها نتایج معنادار نبود.
نتیجهگیری: براساس یافتههای تحقیق عوامل عدم شناخت موسسات حسابرسی از فرآیند حسابرسی کامپیوتری، تردید در خصوص مزایا، عدم وجود نرمافزار قوی و عدم تناسب بین سیستمهای اطلاعاتی، بعنوان موانع اجرای حسابرسی کامپیوتری درسازمانهای دولتی ایران از دیدگاه حسابرسان سازمان حسابرسی پذیرفته شدند. لیکن در مورد متغیر نبود تقاضا، این عامل، نقشی در اجرای حسابرسی کامپیوتری در ایران نداشته است.
مقاله سيستم پيشبيني کننده استنتاج فازي حکمراني خوب در مبارزه با فساد اداري | WORD
یج حاصل از نظر خبرهها و نتایج حاصل از سیستم استنتاج فازی به یکدیگر نزدیک بوده که این نشان از اعتبار مناسب سیستم دارد و میتوان گفت که یکی از مهمترین دلایل این اعتبار، شناسایی سنجههای مناسب برای پیشبینی است که در پژوهش حاضر این سنجهها از بانک جهانی استخراج گردید. نتایج بهدست آمده نشان از آن دارد که شاخص حاکمیت قانون در حکمرانی تاثیر بهسزایی در خروجی مدل یعنی کاهش فساد اداری دارد و با افزایش و کاهش آن میزان فساد پیشبینی شده در سازمان افزایش و کاهش مییابد.