مقاله طراحي پيادهراه با تاکيد بر سرمايه اجتماعي (نمونه موردي: پيادهراه تربيت تبريز) | WORD
عنیداری بین دو متغیر میباشد.
نتیجهگیری: بنابراین هر چند به دلیل رد فرضیه تحقیق، نمیتوان به صورت قاطع بیان داشت که میتوان با تقویت کیفیت پیادهراههای شهری به تقویت و افزایش سرمایه اجتماعی دست یافت، اما به سبب معناداری و یا نزدیک به معنادار بودن برخی از مولفههای سرمایه اجتماعی میتوان بیان داشت توجه به مفهوم ذهنی سرمایه اجتماعی شرط انکارناپذیر تحقق مفهوم عینی پیادهراه و تقویت کیفیت آن جهت پیشبرد تعاملات اجتماعی میباشد.
مقاله چالشهاي مناسبسازي فضاهاي پياده شهري (مطالعه موردي: محور پياده خيابان وليعصر) | WORD
یدهد که فقدان مدیریت واحد، مستقل و متمرکز، ابهام و تردید مدیران شهری نسبت به ضرورت و اهمیت مناسبسازی و نارسایی نظام اطلاع رسانی به موقع به ساکنان و کاربران یا بی توجهی به مشارکت محلی مهمترین چالشهای فرا روی پروژههای مناسبسازی قبل از اجرا است. مشکلات ناشی از فعالیت روزمره به ویژه تردد عابران توأم با توقفهای متعدد در اجرا و نبود ستاد یا متولی مراقبت و نگهداری به ترتیب مهمترین مؤلفههای چالشزا در زمان اجرا و پس از آن میباشند.
مقاله سنجش ميزان تأثير پارامترهاي کمي و کيفي بر قيمت مسکن با مدل هدانيک (نمونه موردي: محلهي نارمک) | WORD
ا (17/1-)، طرح زوج و فرد (17/32-) و متوسط مساحت (13/0-) واحد تأثیر منفی و تعداد طبقات (25/37)، تعداد واحد مسکونی (22/0) و تجاری (44/0) واحد تأثیر مثبت داشتهاند.
نتیجهگیری: استفاده از مدل هدانیک قیمت در تعیین عوامل موثر بر قیمت واحدهای مسکونی شرایطی را فراهم میکند که در برنامهریزی مسکن و برنامههای ساخت و ساز واحدهای مسکونی به عوامل موثر توجه گردد. هر چند عملاً برای آنها بازار وجود ندارد و به طور مستقیم مورد خرید و فروش قرار نمیگیرند، اما ارزشمند هستند.
مقاله رضايتمندي شهروندان از کيفيت مبلمان پارکهاي محلات شهري در کلانشهر تهران | WORD
نیمکتها، شکل و فرم سطل های زباله، رنگ نیمکتها و سطلهای زباله و جدید و نو بودن سطل های زباله عدم معناداری حاصل شده است.
نتیجه گیری: نتایج به دست آمده از آزمون کای اسکوئر نشان دهنده رضایتمندی نسبتا بالای شهروندان محله پارک لاله از مبلمان شهری در پارک لاله تهران در سطح 1% میباشد. همچنین نتایج حاصل از ضریب همبستگی اسپیرمن نشان دهنده رابطه بین سن شهروندان و رضایتمندی از مبلمان شهری میباشد به گونهای که ضریب همبستگی 1% حاصل شده است.
مقاله مديريت توسعهي عمودي شهر با استفاده از مدل پتانسيل سنجي بارگذاري تراکم ساختماني به روش OWA در GIS | WORD
سازی، متوسط اندازه قطعات، روند گرایشات ساخت و سازهای صورت گرفته توسط ساکنین(وضعیت تراکم ساختمانی در 10 سال اخیر)، ضوابط طرحهای مصوب و سیاستهای توسعه (نظرات کارشناسان) استفاده گردیده است.
نتیجهگیری: خروجی مدل نشان میدهد قسمت بالایی شهر و مناطق شمال شرقی قسمت پایین شهر سبزوار از پتانسیل بالاتری جهت افزایش تراکم ساختمانی برخوردار میباشند. همچنین جنوب غربی هسته اصلی از پایینترین میزان پتانسیل جهت رشد و توسعهی عمودی برخوردار است.
مقاله شناسايي و بررسي پتانسيلها و قابليتهاي موجود زمين با تأکيد بر توسعه ميانافزا (مطالعه موردي: محلات شهر سردشت) | WORD
ساختمان، کاربری نظامی و گورستان، سطوح میان افزا شناسایی و مورد استفاده قرار گرفت. در پایان با جمع معیارها و زیر معیارها (لایه های) وزن دار به وسیله عملیات ریاضی مبادرت به تولید نقشه نهایی توسعه محلات سردشت و اولویتبندی آنها شد.
نتیجهگیری: نقشه نهایی بیانگر آن است که محلات 3 و 8 با قرار گرفتن در اولویتهای 1 و 2 دارای بیشترین پتانسیل توسعه میان افزا و محلات 5 و 9 در اولویتهای آخری دارای کمترین ظرفیت جهت توسعه از درون (میان افزا) میباشند.
مقاله تحليل پهنهبندي کاربريهاي شهري در منطقه 11 شهر تهران به منظور ارائه راهکارهاي پدافند غير عامل | WORD
امی مورد بررسی قرار گرفت. نوع پژوهش حاضر از نوع کاربردی و روش بررسی آن توصیفیـ تحلیلی است.
یافتهها: طبق تحلیلهای انجام شده مشخص شد، قرارگیری کاربریهای با عملکرد فراشهری و ملی، سبب ایجاد پهنههای خاصی در محدوده شده است. از سوی دیگر در هم تنیدگی پهنههای مسکونی با پهنههای با عملکرد فراشهری و ملی، به تنش میان روابط عملکردی آنها انجامیده که این امر خصوصاً در زمان بروز حملات نظامی تشدید خواهد شد و موجب افزایش تلفات غیر نظامی میگردد.
مقاله بررسي خطر پذيري ساختمانهاي حساس در شهر بروجرد با نگاه پدافند غيرعامل | WORD
دن قدرت دفاعی و آستانه مقاومت شهر می باشد.روش پژوهش: مقاله حاضر به لحاظ هدف کاربردی بوده و روش تحقیق در آن توصیفی- تحلیلی می باشد که با روشو مطالعات میدانی انجام شده است. AHP کتابخانه ای و با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبییافته ها: نتایج تحقیق بیانگر عدم رعایت اصول پدافند غیرعامل در طراحی و جانمایی ساختمان های حساس، مهم وحیاتی شهر می باشد به نحوی که در صورت حمله ناگهانی، این ساختمان ها به راحتی شناسایی شده و شهر در معرضخطر سقوط قرار می گیرد.
مقاله شناسايي عوامل مؤثر بر پذيرش مديريت پسماند توسط شهروندان شهر تهران | WORD
رش مدیریت پسماند دارای همبستگی معناداری میباشد.
نتیجه گیری: آزمون اسپیرمن با 95 درصد اطمینان رابطه مثبت و معنی داری را بین تحصیلات شهروندان و پذیرش مدیریت پسماند نشان داد. آزمون پیرسون با 99 درصد اطمینان رابطه مثبت و معنی داری را بین عوامل فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، نقش رسانهها، مشارکت و آموزش شهروندی و پذیرش مدیریت پسماند نشان داد. با توجه به عوامل فوق میتوان از همکاری شهروندان در مدیریت پسماند( تفکیک زبالهها و غیره) استفاده بهینه نمود.
مقاله تبيين همسويي پروژههاي عمراني شهرداري با نياز شهروندان (مطالعه موردي ناحيه 3 منطقه 5 شهرداري تهران) | WORD
نطقه 5 شهرداری تهران، با استفاده از فرمول نمونه گیری کوکران و روش تصادفی ساده انتخاب شدند که بر اساس مطالعه ای پیمایشی، میان مشارکت و رضایت شهروندان از پروژههای عمرانی اجرا شده توسط شهرداری با ابزار پرسشنامه بررسی شده است. یافتهها: بر اساس نتایج بدست آمده، میزان رضایت، آگاهی و مشارکت شهروندان در فعالیتهای عمرانی شهرداری در سطح بالایی است و میتوان نتیجه گرفت که پروژههای عمرانی شهرداری از همسویی بالایی با نیاز شهروندان برخوردار است.