مقاله نقش عوامل ترويجي و اقتصادي در موفقيت و استمرار فعاليت کلينيکهاي گياهپزشکي در جنوب استان تهران | WORD
ثبت و معنیداری را بر سطح موفقیت و استمرار فعالیت کلینیکهای گیاهپزشکی در جنوب استان تهران داشتهاند. همچنین تست اثر میانجی موفقیت کلینیکهای گیاهپزشکی در رابطه با عوامل ترویجی و اقتصادی مؤثر بر استمرار فعالیت کلینیکهای مذکور نشان داد که اثر غیرمستقیم استفاده از منابع اطلاعاتی، شرکت در دورههای ترویجی و همچنین عوامل اقتصادی از طریق متغیر میانجی موفقیت کلینیکهای گیاهپزشکی معنیدار میباشد.
مقاله سنجش آسيبپذيري خشکسالي کشاورزان گندم کار در شهرستان اصفهان | WORD
شاورزان گندمکار در بخش جرقویه علیا بیشترین ضریب آسیبپذیری کل (77/3) و کشاورزان گندمکار در بخش بن رود دارای کمترین ضریب آسیبپذیری کل (32/3) میباشند. دستاوردهای این مطالعه میتواند به مسئولان مدیریت خشکسالی استان در تخصیص اعتبارات با توجه به میزان آسیبپذیری مناطق، یاری برساند. بدینصورت سنجش میزان آسیبپذیری میتواند مبنایی برای مسئولان بهمنظور تخصیص منابع و اعتبارات محسوب گردد.
مقاله بررسي عوامل مؤثر بر اضطراب شغلي کارشناسان سازمان نظام مهندسي کشاورزي و منابع طبيعي شهرستان گرمسار | WORD
شناسان قرار گرفت وبرای سنجش پایایی نیز آزمون مقدماتی از طریق تکمیل 30 پرسشنامه به عمل آمد و ضریب کرونباخ آلفا محاسبه گردید (91/0- 75/0). تجزیه و تحلیل آماری دادهها با به کارگیری نرم افزار رایانهای SPSSV17صورت گرفت. بر اساس یافتههای حاصل از تحلیل رگرسیون گام به گام مشخص گردید که از میان متغیرهای مورد مطالعه سه متغیر مسئولیت، محیط فیزیکی و بارکاری نقش در مجموع 9/46 درصد از تغییرات واریانس اضطراب شغلی را تبیین کردند.
مقاله اهميت سنجي شاخصهاي سنجش توسعهيافتگي کشاورزي: يک مطالعه تجربي در جنوب کرمان | WORD
یز با استفاده از نرمافزار SPSS19 انجام شد. یافتههای پژوهش حاکی از آن بود که شاخصهای توسعهیافتگی کشاورزی به هشت گروه شاخصهای توسعه زیرساختی، نهادی، نیروی انسانی، مکانیزاسیون، دام و تولیدات دامی، بهداشت دام، باغداری و زراعت قابل دستهبندی هستند که از این میان سه گروه شاخصهای توسعه بهداشت دام، نیروی انسانی و زیرساختی بهعنوان مهمترین شاخصهای سنجش توسعهیافتگی کشاورزی نشان داده شدند.
مقاله بررسي عملکرد ادارات ترويج جهاد کشاورزي استان گيلان براساس ديدگاههاي کشاورزان و کارشناسان کشاورزي | WORD
ر پایینترین رتبه نسبت به سایر شهرستانها قرار دارد. این یافتهها دلالت براین دارد که ترویج کشاورزی در شهرستان رشت باید به اهمیت شاخصهای مؤثر بر عملکرد از قبیل میزان هزینه کل در مدیریت ترویج، میزان هزینهکرد در فعالیتهای ترویجی، میزان تماس ارباب رجوع و نسبت نیروی زراعی فنی به زارع توجه ویژهای نموده و در این راستا اقدام به تدوین، نظارت و ارزشیابی استانداردها و شاخصهای ارتقای عملکرد نماید.
مقاله عوامل مؤثر بر مشارکت کشاورزان در بهکارگيري عمليات حفاظت آبوخاک (مطالعه موردي: منطقه الموت) | WORD
y;های بلاعوض و شرکت در کلاسهای ترویجی اثرات مثبت و معنیدار و متغیرهای سن و اشتغال در بخش غیرکشاورزی (بهعنوان متغیرهای مستقل) اثرات منفی و معنیداری بر میزان مشارکت کشاورزان در بهکارگیری اقدامات حفاظتی (بهعنوان متغیر وابسته) دارند. مدل لاجیت چندگزینهای نیز در سطح اطمینان بالایی با آمارههای آزمون نسبت راست نمایی 57/30 برای اقدامات مکانیکی و 68/19 برای اقدامات غیر مکانیکی بصورت معنیدار گزارش شد
مقاله بررسي عوامل مؤثر بر توسعه اکو توريسم؛ مطالعه موردي: لواسان کوچک | WORD
گزاری دورههای آموزشی ترویجی برای گردشگران در رابطه با تغییر نگرش و آگاهی آنان در رابطه با مسائل اکوتوریسم است. اگرچه دهستان لواسان کوچک ازلحاظ ساختاری، اکولوژیکی و فضایی از دیرباز برای گذران اوقات فراغت کلانشهر تهران انتخاب شده است، بااینوجود بررسیها نشان میدهد، تاکنون مطالعهای با موضوع عوامل مؤثر بر توسعه اکوتوریسم در لواسان کوچک از دیدگاه کارشناسان گردشگری و جهاد کشاورزی صورت نگرفته است.
مقاله شناسايي عوامل اجتماعي- فرهنگي مؤثر بر توانمندسازي اعضاء تعاونيهاي روستايي زنان استان ايلام | WORD
میزان توانمندسازی اعضاء با 99 درصد اطمینان و بین متغیر میزان شرکت در تصمیمهای تعاونی با میزان توانمندسازی اعضاء با 95 درصد اطمینان رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد. نتایج رگرسیون در خصوص تأثیرگذاری شش متغیر مورد مطالعه بر توانمندسازی اعضاء نیز مبین آن بود که متغیر مدیریت مشارکتی در تعاونی مهمترین عامل تأثیرگذار بر توانمندسازی اعضاء است که تنها توانائی تبیین 9/13% از واریانس توانمندی اعضاء را دارا میباشد
مقاله عوامل مؤثر بر امکانسنجي کشت هيدروپونيک از لحاظ زيرساختها از ديدگاه کارشناسان باغباني وزارت جهاد کشاورزي | WORD
امههای تحقیق از طریق ضریب آلفای کرونباخ برای بخشهای مختلف پرسشنامه بیشتر از 83/0 گردید. نتایج نشان داد که 2/74 درصد، 6/22 درصد و 2/3 درصد از پاسخگویان به ترتیب امکانسنجی کشت هیدروپونیک ازلحاظ زیرساختها را در حد کم، متوسط و زیاد بیان کردند. همچنین نتایج رگرسیون چندگانه نشان داد که عوامل اقتصادی، نگرش نسبت به کشت هیدروپونیک و عوامل سیاستگذاری 28 درصد از تغییرات امکانسنجی کشت هیدروپونیک را تبیین نمودهاند.
مقاله عوامل مؤثر بر انگيزههاي اکتساب نقش رهبري مروجان استان کرمانشاه | WORD
انشاه (150=N) میباشند که در یک مطالعه موردی شرکت نموده اند. نتایج مطالعه حاکی از آن است که عوامل زمینهای 14درصد، عوامل فردی 49 درصد و عوامل محیطی 12 درصد از تغییرات انگیزههای اکتساب نقش رهبری را تبیین نموده اند. بنابراین در این مقاله ضمن معرفی متغیرهای تبیین کننده هر عامل و بررسی معنیداری رابطه متغیرها با متغیروابسته مطالعه، پیشنهادهای مرتبط برای ارتقای انگیزههای اکتساب نقش رهبری مروجان ارایه میگردد