مقاله بررسي عوامل مؤثر بر منابع کنترل کشاورزان: دستاورهايي براي ترويج کشاورزي (مطالعه موردي شهرستان هرسين) | WORD
لی، گویههای منابعکنترل در شش عامل دستهبندی و تحت عناوین شانس و تأثیر عوامل ژنتیکی، روحیه استقلالطلبی و اتکاء به خود، دانش و تجربه، باور به بدشانسی، سنتگرایی و ریسکگریزی نام گذاری شدند. یافتههای حاصل از رگرسیون نیز نشان داد مهمترین عوامل تبیینکننده منابعکنترل به ترتیب سبک مدیریت قانونمند، تجارب عمومی و حرفهای، توانایی خودارزیابی و تحصیلات بوده است که در مجموع 45 درصد از تغییرات واریانس منابع کنترل را پیشبینی میکنند
مقاله بررسي ديدگاه کارشناسان نسبت به امکانسنجي توسعه تشکلهاي آببران (مطالعه موردي: شبکه آبياري رامشير) | WORD
ه نشان داد که بین شرایط موجود و مطلوب در همه مؤلفهها بهجز مؤلفههای دسترسی به خدمات عمومی و دسترسی به جاده آسفالته و جمعیت ساکن در روستا، تعداد مصرفکنندگان و تعداد تولیدکنندگان تفاوت معنیداری در سطح 99 درصد وجود دارد، مهمترین زمینههای توسعه تشکلها در شرایط موجود زمینههای محیطی و زیرساختی و در اولویتهای بعدی زمینههای اجتماعی، اقتصادی و حمایتی است، ولی در شرایط مطلوب زمینههای اقتصادی و حمایتی دارای اولویت بالاتری هستند.
مقاله راهکارهاي آموزشي تأثيرگذار بر ارتقاء مديريت نوآوري در تعاونيهاي کشاورزي و روستايي استان تهران | WORD
بت و معنی داری وجود دارد. همچنین بین سن و سابقه عضویت با ارتقاء مدیریت نوآوری در تعاونیهای کشاورزی و روستایی رابطه منفی و معنی داری وجود دارد. نتایج حاصل از تحلیل رگرسیون چندگانه گام به گام نشان داد که راهکارهای بازدید از مراکز علمی - پژوهشی فعال در زمینه نوآوری در بخش کشاورزی و برگزاری دوره های آموزشی آشنایی با مدیریت نوآوری برای مدیران تعاونی 45 درصد از تغییرات ارتقاء مدیریت نوآوری در تعاونیهای تولید کشاورزی و روستایی را تبیین کرده است.
مقاله شناسايي عوامل مؤثر بر توسعه مهارتهاي کارآفريني در تعاونيهاي زنان روستايي استان فارس | WORD
مل روانشناختی، آموزشی، اقتصادی، اجتماعی -فرهنگی و سیاستگذاری با توسعه مهارتهای کارآفرینی رابطه مثبت و معنیداری در سطح 99 درصد وجود دارد. همچنین رابطه بین متغیرهای عوامل مدیریتی و عوامل فنی با متغیر توسعه مهارتهای کارآفرینی در سطح 95 درصد مثبت و معنیدار شده است. نتایج تحلیل رگرسیون چند متغیره حاکی از آن است که عوامل آموزشی، روانشناختی، مدیریتی و اقتصادی 50 درصد از تغییرات متغیر وابسته (توسعه مهارتهای کارآفرینی) را تبیین میکنند
مقاله انرژي هاي عوامل تأثيرگذار بر ميزان تمايل کشاورزان به تجهيز مزرعه به فناوري تجديد پذير | WORD
از تحلیل رگرسیون نشان داد که 3/32 درصد از تغییرات متغیر وابسته میزان تمایل به تجهیز مزرعه به فناوری انرژیهای تجدیدپذیر را هفت متغیر تمایل به نصب فناوری انرژی خورشیدی در صورت حمایت دولت، تمایل به تغییر الگوی کشت فعلی، پذیرش خطرات سرمایهگذاری فناوری خورشیدی، کسب اطلاع از تلویزیون در مورد منابع انرژی تجدیدپذیر، تنوع فعالیتهای تولیدی، اعتماد به پروژههای تأمین انرژی از خورشید یا بقایای گیاهی و هزینه سالانه برق منزل، تبیین کردند.
مقاله تحليل چالشهاي صندوقهاي اعتبارات خرد زنان روستايي در استان لرستان | WORD
ای صندوقهای اعتبارات خرد در توانمندسازی زنان روستایی در استان لرستان به ترتیب اهمیت در هفت نوع چالشهای مدیریتی- اداری، قانونی- سیاسی، تولیدی- بازاریابی، ویژگیهای اعضاء آموزشی، مالی - اعتباری و چالشهای پایشی- برنامهریزی دستهبندی شدند. این چالشها توانستند 5/74 درصد از واریانس کل را تبیین نمایند. نتایج تحلیل عاملی تأییدی نیز حاکی از معنیداری و تأیید عوامل یادشده بهعنوان چالشهای صندوقهای اعتبارات خرد زنان روستایی بود.
مقاله بررسي موانع بهبود فضاي کسبوکار در حوزهي گردشگري روستايي منطقه ريجاب با استفاده از تئوري بنياني | WORD
ی4- عدم وجود صنایع تبدیلی مرتبط با محصولات باغی در منطقه 5- فصلی بودن کسبوکارهای گردشگری 6- نبود انگیزه و عدم ریسکپذیری صاحبان کسبوکار در کارآفرینی و تنوعبخشی مشاغل 7- محدودیتهای اجتماعی موجود در جوامع میزبان 8- نامناسب بودن شرایط جغرافیایی منطقه 9- ضعف در اطلاعرسانی و معرفی جاذبههای مورد بازدید10- موانع فرهنگی میباشند. در پایان با توجه به نتایج به دست آمده پیشنهادهایی بهمنظور توسعه این صنعت در روستاهای منطقه ریجاب ارائه شده است.
مقاله نقش مدل يادگيري خود راهبر در توسعه کارآفريني از ديدگاه آموزشگران مراکز علمي کاربردي استان آذربايجان غربي | WORD
یداری داشتهاند. نتایج حاصل از تأثیر جمعی متغیرهای مستقل بر متغیر وابسته از طریق رگرسیون چندگانه حاکی از آن است که متغیرهای ایجاد اشتغال و بروز خلاقیت 3/61 درصد از تغییرات متغیر توسعه کارآفرینی را تبیین کرده است. با توجه به نتایج تحقیق پیشنهاد میگردد، آموزشگران با اعمال آموزشهای صحیح، نگرانی دانشجویان را از شکست در راهاندازی یک کسبوکار از بین ببرند تا فارغالتحصیلان با اعتمادبهنفس بیشتر در جهت راهاندازی کسبوکار اقدام نمایند.
مقاله تحليل عوامل فردي و محيطي مؤثر بر توسعه کارآفريني دانشجويان کشاورزي دانشگاه بوعلي سينا | WORD
ختلف پرسشنامه بالاتر از 87/0به دست آمد. نتایج نشان داد بین جنسیت و مقطع تحصیلی با میزان کارآفرینی رابطه معنی داری وجود دارد. همچنین بین تواناییهای فردی دانشجویان ازجمله انعطافپذیری، تلاش و پشتکار، رهبری با میزان کارآفرینی رابطه معنی داری در سطح خطای 01/0 مشاهده شد. همچنین نتایج حاصل از تحلیل رگرسیون نشان داد که متغیرهایی مانند رهبری گروه، انعطافپذیری، تلاش و پشتکار و مهارت قادرند 41/0 درصد از تغییرات متغیر وابسته کارآفرینی را تبیین کنند.
مقاله مقايسه قدرت دو تئوري رفتار برنامهريزيشده و تئوري شناخت اجتماعي در پيشبيني نيت و رفتار دامداران شهرستان سيرجان در رابطه با رفاه دام | WORD
اران شهرستان سیرجان بودند که حجم نمونهای به تعداد 252 نفر به روش طبقهای- تصادفی ساده و خوشهای انتخاب گردید. روایی و پایایی ابزار سنجش، موردبررسی قرار گرفت و اصلاحات لازم انجام شد و سپس دادهها جمعآوری گردید. نتایج پژوهش نشان داد، متغیرهای تئوری رفتار برنامهریزیشده با پیشبینی 35 درصد از نیت دامداران و 38 درصد از رفتار دامداران در رابطه با رفاه دام قدرتمندتر از متغیرهای تئوری شناخت اجتماعی در پیشبینی نیت و رفتار دامداران میباشند