مقاله بررسي رابطه هويت اسلامي، فضاي مجازي وجهاني شدن | WORD
انگاه غربی می نگردوابزار مورداستفاده اش را فضای مجازی قرارداده است که بالطبع میزان دسترسی به این فضا در عصرارتباطات حاکی از نابرابری است .به دنبال این نابرابری عدم دسترسی یکسان به اطلاعات نیز بروزوظهورمی یابد.بدین منظور طرح موضوع جهانی شدن (عام ) به نوعیتداعی کننده جهانی سازی یا همان غربی سازی است (خاص کل) که درپی محو تمام حائل های پیش روی خوداست ازجمله هویتهاوبالاخص هویت اسلامی.
مقاله نگرش به جهانيشدن و هويت ديني دانشجويان | WORD
این احساس در آنان منفی هم نیست. بالاترین نمره مربوط به هویت اعتقادی است که نمره دانشجویان 19.5یعنی بین دو حد قوی و بسیار قوی است. در نقطه مقابل پایینترین نمره مربوط به هویت اخلاقی است که نمره میانگین آن 62.2 می باشد. رابطه کلی بین نگرش به جهانیشدن با هویت دینی، مثبت و معنی دار است (0.000 p≤). به بیان دیگر میتوان گفت افرادی که هویت دینی مثبت دارند دارای نگرش مثبت به جهانیشدن نیز هستند.
مقاله بررسي تاثيرسريال هاي شبکه هاي ماهواره اي فارسي زبان برگرايش جوانان به مد (مورد مطالعه جوانان شهرتهران) | WORD
بزار اصلی جمع آوری اطلاعات در این تحقیق ، پرسشنامه است که از طریق آمار توصیفی ومورد تجزیه و تحلیل قرارگرفته اند. دراین تحقیق پس از بررسی حوزه های تابع مد و مدگرایی و spss استنباطی وبااستفاده ازنرم افزارنیز عوامل مؤثر بر مدگرایی جوانان، با استفاده از نظریات حوزه ارتباطات و نظریات حوزه مد به بررسی تاثیر شبکه های ماهواره ایفارسی زبان بر مدگرایی جوانان از زوایای مختلف پرداخته شده است.
مقاله استراتژيهاي مديريت دانش در صنعت نشر | WORD
یباشد. در این مقاله سعی میشود شکلی از همگرایی این دو را از این نظر که ابعاد آنها بسیار با یکدیگر ارتباط دارند، در صنعت نشر مورد آزمون قرار میدهیم و استدلال میکنیم که چابکی سازمانی زمانی حاصل میشود که مدیریت دانش، از همه نظر، در حالت تعادل باشد. تعداد 12 مرکز چاپ و نشر در ایران بهعنوان موردمطالعه انتخابشده است و وضعیت چابکی و مدیریت دانش در آن مورد ارزیابی قرار میگیرد.
مقاله بررسي واکاوي مسئوليتهاي اجتماعي رسانه | WORD
اید پاسخگو باشند، چراکه با اشتباه آنها افکارعمومی نیز مرتکب خطا میشود. رسانه بهعنوان تأثیرگذارترین نهاد فرهنگی میتواند در رواج قانونگرایی و مبارزه با قانونگریزی بهطور مؤثر و موفق وارد عمل شود. وجود رسانه در دنیای امروز نشانه آزادی بیان و اندیشه و سنگری محکم برای دفاع از حقوق مردم و شهروندان است و احساس مسئولیت آن موجب بیداری جامعه و پاسخگویی سازمانها و دولت خواهد شد.
مقاله بررسي عوامل فردي و خانوادگي موثر بر درخواست حمايت هاي اجتماعي از شبکه هاي مجازي(آنلاين) در بين دانشجويان دانشگاه آزاد تهران | WORD
ه حمایت مالی و مشورتی است. / و 7سواد والد ین ،(F=7/ نتایج تحقیق حاکی از آن است که؛ بین حمایت درخواستی از شبکه های مجازی ومتغیر های تحصیلات فرد ( 76(r=0/ حمایت درخواستی از خانواده ( 24 ،( r=0/ صمیمیت بین اعضای خانواده ( 25 ،(r=0/ پایگاه اجتماعی پاسخگو ( 13 ،( r=0/111)رابطه معناداری وجود دارد ولی از مجموع عوامل فردی بین سن و شغل پاسخگو و میزان و نوع حمایت درخواستی از شبکه هایاجتماعی مجازی رابطه وجود ندارد.
مقاله سياستگذاري رسانه خبري و فجايع | WORD
ینان بخش باشد به طوری که:
- فرآیند تولید و توزیع اخبار توسط سازمان رسانه با شرایط متغیر بحران، منطبق شود.
- تصمیم گییریهای خبری بر اساس حداکثر آگاهی مدیران سازمان رسانه از نیازهای خبری حتدثه دیدگان باشد.
- ماموریتهای خبری طبق برنامههای اقتضایی از یک سو و اصول خبر رسانی از سوی دیگر اجرا شود.
-تعیین اهداف و آگاهی از محدودیتها و امکانات سازمانی از الزامات سیاستگذاری خبری است.
مقاله نقش روابط عمومي دانشگاهها در توسعه فعاليت هاي آموزشي | WORD
سطح سنجش از ضریب همبستگی اسپیرمن استفادهشد . با توجه به آزمون فرضیه های موجود و تحلیل یافته ها می توان در این تحقیق این طور نتیجه گرفت که هر چه خبررسانی درزمینه های مختلف بیشتر می شود، اطلاعات دانشجویان دانشگاه آزاد تهران شرق هم مطابق با آن بیشتر می شود .همچنین راهکارهاییجهت توسعه فرهنگی ارائه داده شد که ضروری ترین کار در حوزه فرهنگ سرمایه گذاری گسترده در زمینه فناوری اطلاعات است.
مقاله نقش مؤلفه هاي فرهنگي دراستقرار مديريت دانايي در دانشگاه آزاد اسلامي 1 | WORD
امه محقق ساخته, گویه های مستخرجه در نمونه آماری تحقیق(کارکنان و اعضائ هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق-قیام دشت) مورد پرسش قرار گرفت. در بخش آمارتوصیفی،توصیف داده ها در دو بخش متغیر های زمینه ای و متغیر های اصلی با استفاده از شاخص های فراوانی مطلق، فراوانی نسبی، میانگین،انحراف معیار و واریانس در جداول ارائه گردیده و در بخش استنباطی از آزمون کای اسکوئر استفاده شده است.
مقاله مطالعه رابطه بين نوع و ميزان تماشاي سريالهاي ترکي زبان اصلي و سبک زندگي (بين دانشجويان دختر مجرد 20 الي 25 سال دانشگاه آزاد اسلامي واحد اروميه) | WORD
یرپذیری مخاطب از رسانه" همچون نظریه کاشت، نظریه وابستگی مخاطب، نظریه انتظارات اجتماعی و نظریات سبک زندگی بوردیو و گیدنز استوار است. یافتههای پژوهش نشان داد، بهطور کل اکثریت دختران پاسخگو (4/56 درصد) ادعا داشتهاند، میزان تاثیرگذاری سریالهای ترکی زبان بر سبک زندگی شان در حد کم میباشد و بین میزان تماشای سریالهای ترکی زبان اصلی و سبک زندگی آنها رابطه معناداری وجود دارد.