مقاله ارزيابي و مقايسه امکانات داوران در سامانههاي مديريت همايشهاي داخلي و خارجي | WORD
اندارد را دارا هستند و سامانه مدیریت همایش شرکت فرازنت (نگار) با اختلاف ناچیزی همسطح سامانههای مدیریت همایشهای خارجی قرار میگیرد. نتیجهگیری: درپایان میتوان اینگونه نتیجهگیری کردکه شرکتهای داخلی تلاش کردهاندکه همپای سامانههای مطرح بینالمللی باشند و در راستای ارتقای سامانههای خود میکوشند. این یافتهها میتواند کمک مؤثری درطراحی و توسعه نظام، خرید و یا استفاده نظام داشته باشد.
مقاله جستجوي فضاهاي کتابخانه توسط کاربران به کمک راهنماي مکانمند مطالعه موردي: کتابخانه مرکزي و مرکز اسناد دانشگاه تهران | WORD
طبقات مختلف ساختمان کتابخانه، با استفاده از زبان ساختیافته جستجوی پایگاه داده وجود دارد. همچنین، کاربران میتوانند برای آشنایی با فضا و محیط کتابخانه بر روی بخشهای مختلف موجود در نقشه ساختمان کتابخانه کلیک کنند و فایل اطلاعات و عکس مربوط به آن بخش را ببینند.
نتیجهگیری: با استفاده از این راهنمای مکانی پیوسته جستجوی بخشهای کتابخانه به صورت مکانی و مصور توسط کاربران انجام میشود و شناسایی و دریافت خدمات مورد نیاز کاربران بهبود خواهد یافت.
مقاله رابطه عوامل خانوادگي با خواندن نوجوانان: بررسي ديدگاه والدين نوجوانان عضو کتابخانههاي عمومي شهر سنندج | WORD
رزندان با یکدیگر و نگرش مثبت والدین به خواندن فرزندان با میزان خواندن فرزندان نوجوان میباشد؛ یعنی با افزایش این متغیرها، متغیر میزان خواندن نیز بطور نسبی افزایش مییابد. در حالیکه بین سطح تحصیلات والدین با میزان خواندن فرزندان نوجوان ارتباط معناداری دیده نمیشود؛ بنابراین شناخت و بررسی عوامل موثر بر مطالعه و خواندن نوجوانان میتواند کتابخانههای عمومی را در جهت برنامهریزیهای بهتر با دید کارشناسانه در جهت مشاوره به خانوادهها کمک کند.
مقاله وضعيت استفاده از فناوري اطلاعات در کتابخانههاي دانشگاه تبريز | WORD
ه پایگاههای اطلاعاتی، ناآشنایی مراجعهکنندگان به استفاده از امکانات مبتنی بر فناوری اطلاعات، و نبود کارکنان آموزشدیده و متخصصان کافی برای استفاده از فناوری اطلاعاتی (هر کدام در 9 کتابخانه)، نبود حمایت مسئولان و مدیران کتابخانه (8 کتابخانه)، عدم تسلط کتابداران به زبان انگلیسی مورد نیاز برای استفاده از فناوری، مشکلات سختافزاری و نرمافزاری (هر کدام در 7 کتابخانه)، مشکلات ارتباط اینترنتی (5 کتابخانه)، و کمبود منابع الکترونیکی (3 کتابخانه).
مقاله شناسايي راههاي بهبود خدمات جنبي در کتابخانههاي عمومي استان اصفهان از ديدگاه کاربران بر مبناي رهنمودهاي ايفلا / يونسکو | WORD
وههای مطالعاتی در بهبود خدمات جنبی کتابخانههای عمومی استان اصفهان تاثیرگذار است.
نتیجهگیری: یافتههای این پژوهش مسئولین و کتابداران کتابخانههای مورد بررسی را از وضعیت خدمات جنبی آنها و اینکه تا چه حد پاسخگوی نیازهای کاربران و میزان رضایت آنها از این خدمات است آگاه میکند و میتواند الگویی برای سایر کتابخانههای عمومی بوده تا از نتایج پژوهش حاضر برای بالابردن سطح کیفیت و کمیت خدمات جنبی خود و رضایتمندی کاربران کتابخانه بهرهمند شوند.
مقاله رابطههوش فرهنگي و مديريت دانش مطالعهي موردي: کتابخانههاي عمومي استان خوزستان | WORD
نه و همچنین ضرایب همبستگی پیرسون استفاده شد. یافتهها: بر اساس یافتههای این پژوهش بین هوش فرهنگی و مدیریت دانش رابطهی مثبت و معنیدار وجود دارد. همچنین از میان ابعاد هوش فرهنگی (شناختی، فراشناختی، انگیزشی و رفتاری) دو بعد فراشناختی و شناختی با مدیریت دانش رابطهی مثبت و معنیدار دارند.
نتیجهگیری:توجه به هوش فرهنگی و تقویت آن در سازمانهای گوناگون میتواند گامی در راستای بهبود روابط بینفردی و تسهیل هر یک از فرایندهای مدیریت دانش باشد.
مقاله بررسي ميزان سواد رسانهاي و اطلاعاتي دانشجويان دانشگاه علوم پزشکي اصفهان | WORD
هگیری: نتایج نشان داد میزان سواد رسانهای و اطلاعاتی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بالاتر از حد متوسط و نسبتاً مطلوب است. با این وجود، دانشجویان در زمینه شروع به کار تحقیق، تعریف موضوع برای تحقیق و نیز تعیین اعتبار یک وبسایت وضعیت مطلوبی ندارند. در مجموع، لازم است هم دانشجویان و هم دستاندکاران امر آموزش به عوامل مؤثر در افزایش سوادرسانهای و اطلاعاتی به عنوان یک قابلیت اساسی در استفاده از رسانههای چاپی و الکترونیکی توجه ویژه نمایند.
مقاله ديدگاه کتابداران و دانشجويان تحصيلات تکميلي درباره معيارهاي ارزيابي کتابهاي الکترونيکي
مطالعه موردي: دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم و تحقيقات تهران | WORD
اب 40 نفر (معادل 100 درصد)، و اطلاعات کتابشناختی واضح بهمنظور سازماندهی منابع با انتخاب 38 نفر (معادل 95 درصد)، است.
نتیجهگیری: همه معیارهای کتابهای الکترونیکی در نظر گرفته شده، چه از نظر قابلیت جستجو و چه از نظر ساختاری از دیدگاه دانشجویان و کتابداران دارای اهمیت بالایی هستند و جامعه مورد پژوهش نسبت به اینگونه کتابها آشنایی دارند. همچنین، قابل مشاهده است که تمامی معیارها با انتخاب اکثریت جامعه مورد مطالعه (بیش از 75 درصد) مورد تایید هستند.
مقاله بررسي رفتار اطلاعيابي دانشجويان تحصيلات تکميلي دانشگاه آزاد اسلامي : مطالعه موردي واحد نجفآباد | WORD
ترین منبع اطلاعاتی مورد استفاده،کتاب؛ بیشترین مکان مطالعه، منزل و راه تهیه منابع اطلاعاتی اکثر دانشجویان خرید کتاب است.
نتیجه: نتایج این پژوهش حاکی از این است که کتابخانه دانشگاهی و مهمتر از آن کتابداران نتوانستهاند نقش مهمی را در بر طرفکردن نیازهای اطلاعاتی و هدایت رفتارهای اطلاعیابی دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد نجفآباد ایفا نمایند،که به عنوان ضعف بزرگی محسوب شده و ناشی از ضعف برنامهریزی و آگاهی در این زمینه میباشد
مقاله نيازهاي اطلاعاتي دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي واحد قائمشهر و نقش کتابخانه در تأمين آن نيازها | WORD
الکترونیکی، با میانگین رتبه (02/3) برای تأمین نیازهای اطلاعاتی دانشجویان بیشترین اهمیت را دارا است. در پایان، نتایج پژوهش مورد تحلیل و ارزیابی قرار گرفته و پیشنهادهایی نیز ارائه شده است. نتیجهگیری: نتایج این پژوهش نشان میدهد، نقش کتابخانههای دانشگاه در تأمین نیازهای اطلاعاتی دانشجویان دانشگاه آزاد واحد قائمشهر در حد متوسط، است و دانشجویان به منظور تأمین نیازهای اطلاعاتی خود از سایر کتابخانهها و کتابخانههای شخصی نیز استفاده میکنند.