مقاله کاربرد پدافند غير عامل در جغرافيا و برنامهريزي شهري (مطالعه موردي: شهرستان شهريار) | WORD
میباشد و از سوی دیگر، شکل گیری شهرک اداری شهریار با تمرکز بیش از 40 مرکز در یک مکان، برخلاف اصول پدافند غیرعامل میباشد و باید حداقل مراکز حیاتی این شهرک (فرمانداری و ....) تمرکز زدایی شوند.
نتیجه گیری: نتایج تحقیق بیانگر عدم رعایت اصول پدافند غیر عامل در شهرک اداری شهریار میباشد. بدین طریق میتوان قبل از وقوع جنگ برای کاهش خسارات جانی و مالی نقاط استراتژیک شهر، جایی که ادامه حیات شهر و مقاومت آن وابسته به این مراکز است اقدام نمود.
مقاله نقش حاکميت محلي در فرايند برنامهريزي مشارکتي چارچوب برنامهريزي توسعه پايداراجتماعات محلي | WORD
نکه نقش مدیریتهای توانمند محلی در ارکان توسعه را شاهد باشیم. خصیصهای که امروزه ماهیت مطلوب یا نامطلوب بودن یک فرایند تمرکززدایی را تبیین میکند میزان وفاداری آن به فرایند برنامهریزی مشارکتی است. در این مقاله با تأکید بر این خصیصه با اهمیت در الگوی تمرکززدایی، تلاش شده است در چارچوب الگوی برنامهریزی پایدار اجتماعات محلی، نقش برنامهریزی مشارکتی و فرایند تحقق آن برای رسیدن به یک حاکمیت غیرمتمرکز محلی مورد اشاره قرار گیرد.
مقاله اولويت بندي انتخاب مکان مناسب براي ساخت تصفيه خانه هاي فاضلاب در راستاي برنامه ريزي و توسعه ي شهري با رويکرد مدل تسلط تقريبي (مطالعه ي موردي: شهر قزوين) | WORD
shy;ی مدل تسلط تقریبی انتخاب شده است.
روش پژوهش: این پزوهش از لحاظ هدف از نوع کاربردی است و از طرح شبه تجربی و رویکرد پس رویدادی استفاده میکند. همچنین روش تحقیق از لحاظ جنبهی گردآوری، مبانی نظری، اطلاعات و دادهها از نوع توصیفی میباشد.
نتیجهگیری: نتایج پژوهش نشان میدهد استفاده از مدلهای علمی تأثیر بسیار زیادی بر بهیود و ارتقای تصمیمگیری در برنامهریزی و توسعهی شهری با توجه به منابع و امکانات موجود میباشد.
مقاله بررسي تاثير برنامههاي فرهنگي برشادي و افزايش بهرهوري سازمان شهرداري(مطالعه موردي: شهرستان دامغان) | WORD
لیل توصیفی با استفاده از نرم افزار اس پی اس اس و آلفای کرونباخ، صورت گرفته است.
ابزار مورد استفاده، پرسشنامه محقق ساخته است. جامعه آماری تحقیق شامل 513نفر از کارکنان بودند که طبق فرمول کوکران 219 نفر و روش نمونه گیری تصادفی انتخاب شده است.
نتیجه پژوهش نشان میدهد که باید شادی و نشاط از طریق اعمال برنامههای فرهنگی در محیط کار، پررنگتر اجرا شود تا قابلیت کارکنان در جهت تحقق اهداف سازمانی بالاتر رفته و موفقیت یک سازمان زودتر حاصل شود.
مقاله تعيين مؤلفههاي آموزشي در وضعيت موجود مترو شهر تهران | WORD
بیان گردید آموزش در مترو از دید کارشناسان در سطح بالاتری از دید شهروندان قرار میگیرد. این امر نشان میدهد که با وجود بسیاری از فعالیتهای آموزشی که در مترو تهران انجام گرفته است، اما ازدحام جمعیت و شتاب شهروندان موجب عدم توجه کافی آنان به این آموزشها میگردد، اما کارشناسان به دلیل ماهیت شغلی خود اطلاعات کاملتری دارند. بنابراین این پژوهش میتواند راهنمایی برای کارشناسان جهت بهبود وضعیت آموزش در مترو شهر تهران باشد.
مقاله بررسي رابطه رضايتمندي مشتريان مجموعههاي ورزشي شهرداري تهران با بهبود کيفيت خدمات مجموعه هاي ورزشي | WORD
وجه به معناداری مقدار آزمون F میتوان نتیجه گرفت که مدل رگرسیونی تحقیق مرکب از متغیر مستقل و متغیر وابسته مدل خوبی بوده و متغیر مستقل قادر است تغییرات متغیر وابسته را تبیین کنند.نتایج رگرسیون خطی ساده دومتغیرهکه بهبود کیفیتتوانایی پیشبینی رضایتمندی مشتریان را در بین مجموعههای ورزشی شهرداری تهران دارد.
نتیجه گیری: بهبود کیفیت خدمات مجموعه ورزشی توانایی پیشبینی رضایتمندی مشتریان مجموعههای ورزشی شهرداری تهران را دارد.
مقاله بررسي عوامل موثر در بهرهوري نيروي انساني شاغل در شهرداري مرکز حوزه معاونت مالي و اداري | WORD
یر سنجش بازخورد میباشد که میانگین نمره متغیر مذکور 7/2 از 5 شده است.
نتیجهگیری: از آزمونهای همبستگی بین متغیرها به منظور ارزیابی میزان تاثیرگذاری هر کدام از متغیرهای مستقل بر روی متغیر وابسته استفاده شده که نتیجه این آزمون نشان میدهد که رضایت شغلی، خلاقیت و نوآوری، مشروعیت مدیریت از نظر کارکنان، استفاده بهینه از منابع، حمایت سازمانی، سنجش بازخورد و شرایط محیطی دارای تاثیر مثبت و معنی دار بر بهرهوری نیروی انسانی میباشند.
مقاله سنجش ميزان کارايي زيرگذرهاي شهري در راستاي پايداري - مورد پژوهي: زيرگذر چهار راه وليعصر، تهران | WORD
ن یک پروژه موفق شهری محسوب نمود هر چند با کاستیهایی همراه است و شاید مهمترین چالش این باشد که چرا باید شهروندان از زیرزمین عبور کنند و خودروها از بالای زمین؟. اما بهناچار این پروژه در پاسخ به مشکلات بوجود آمده احداث شده است و تاکنون نسبتا موفق عمل کرده است. در نهایت نیز جهت کارایی بیشتر پیشنهاداتی مانند ایجاد بالابرهای مجهزتر برای استفاده معلولان و گروههای خاص جهت افزایش کارایی زیرگذر چهار راه ولیعصر پیشنهاد شده است.
مقاله طراحي پيادهراه با تاکيد بر سرمايه اجتماعي (نمونه موردي: پيادهراه تربيت تبريز) | WORD
ی بین دو متغیر میباشد.
نتیجهگیری: بنابراین هر چند به دلیل رد فرضیه تحقیق، نمیتوان به صورت قاطع بیان داشت که میتوان با تقویت کیفیت پیادهراههای شهری به تقویت و افزایش سرمایه اجتماعی دست یافت، اما به سبب معناداری و یا نزدیک به معنادار بودن برخی از مولفههای سرمایه اجتماعی میتوان بیان داشت توجه به مفهوم ذهنی سرمایه اجتماعی شرط انکارناپذیر تحقق مفهوم عینی پیادهراه و تقویت کیفیت آن جهت پیشبرد تعاملات اجتماعی میباشد.
مقاله چالشهاي مناسبسازي فضاهاي پياده شهري (مطالعه موردي: محور پياده خيابان وليعصر) | WORD
فقدان مدیریت واحد، مستقل و متمرکز، ابهام و تردید مدیران شهری نسبت به ضرورت و اهمیت مناسبسازی و نارسایی نظام اطلاع رسانی به موقع به ساکنان و کاربران یا بی توجهی به مشارکت محلی مهمترین چالشهای فرا روی پروژههای مناسبسازی قبل از اجرا است. مشکلات ناشی از فعالیت روزمره به ویژه تردد عابران توأم با توقفهای متعدد در اجرا و نبود ستاد یا متولی مراقبت و نگهداری به ترتیب مهمترین مؤلفههای چالشزا در زمان اجرا و پس از آن میباشند.