مقاله شناسايي رفتار رانندگي مصرف کنندگان مواد محرک آمفتامين در فرآيند تعقيب خودرو به کمک روش فازي- عصبي تطبيقي | WORD
ندگی استخراج شدهاند. سپس یک سیستم فازی-عصبی تطبیقی برای جداسازی اطلاعات افراد سالم و معتاد به آمفتامین طراحی شده است. در نهایت رفتار رانندگی با استفاده از مدل GHR توسط دادههای بدست آمده از شبیهساز بررسی گردید تا عملکرد مدل با سیستم طراحی شده مقایسه شود. نتایج عملکرد سیستم فازی- عصبی تطبیقی نشان میدهد که سیستم طراحی شده عملکرد بسیار بهتری نسبت به مدل GHR دارد و به خوبی میتواند اطلاعات افراد معتاد به آمفتامین را از افراد سالم جدا کند و آنها را با صحت 97 درصد شناسایی نماید.
مقاله شبيه سازي عددي اثر لقي نوک پره بر عملکرد کمپرسور جريان محوري | WORD
ددی به اثرات لقی نوک پره روتور 37 ناسا بر عملکرد کمپرسور جریان محوری و پارامترهای موثر، نمودار عملکرد و بازدهی کمپرسور در محدوده عملیاتی کمپرسور پرداخته شده است. در این مقاله علاوه بر لقی استاندارد مربوط به طراحی پره اثرات مربوط به افزایش و کاهش اندازه لقی نوک پره نیز مورد بررسی قرار گرفت. برای حل عددی از حالت پایدار ،تراکم پذیر و برای شبیه سازی آشفتگی جریان از مدل توربولانسی k-ε استفاده گردید. به منظور اعتبار سنجی استقلال حل عددی از مش از معیار شاخص همگرایی شبکه(GCI) استفاده شد.
مقاله عملکرد سينماتيکي و ديناميکي مکانيزم زانوي مصنوعي ششميلهاي | WORD
وده است. بنابراین طراحی درست و بهینه مکانیزم پای مصنوعی و بالاخص، پروتز زانوی مصنوعی پایدارتر، شکیلتر و کممصرفتر از نقطه نظر گشتاور اعمالی به سیستم، برای این دسته معلولان میتواند بسیار مفید واقع شود. در این مطالعه انواع مکانیزمهای زانوی ششمیلهای از دیدگاه سینماتیکی و دینامیکی مورد بررسی قرار گرفته و بهبود و تضعیف عملکردشان با هم مقایسه میشوند، و مکانیزم زانویی که بهترین عملکرد سینماتیکی و دینامیکی را همزمان ارائه میدهد به عنوان مکانیزم زانوی بهینه انتخاب میشود.
مقاله اثر تغيير طول و فشار پاشش سوخت بر عملکرد و آلايندگي موتور ديزل سواري | WORD
، فشار پاشش سوخت و زمانبندی پاشش میباشد. این مطالعه به بررسی عددی اثرات تغییرات فشار پاشش سوخت بر آلایندگی و عملکرد موتور دیزلی در قالب شبیهسازی عددی توسط نرمافزارAVL-FIRE میپردازد. در این تحقیق با ثابت نگه داشتن میزان مصرف سوخت و دور موتور مدت زمان پاشش اصلی از5 الی 12 درجه میللنگ تغییر داده شد و به ازای این تغییرات، آلایندگی موتور مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که با کاهش مدت زمان پاشش سوخت، میزان آلاینده دیاکسید نیتروژن تا حدی افزایش و آلاینده دوده کاهش مییابد.
مقاله تحليل تنش درون صفحهاي در باريکه حاوي چندين ترک متحرک | WORD
ل فوریه به دو معادله با دیفرانسیل کامل تبدیل می شود. بعد از اعمال شرایط مرزی می توان معکوس تبدیل فوریه را اعمال نمود و میدان تنش ناشی از نابجایی را در باریکه محاسبه نمود. سپس با استفاده از این حل، معادلات انتگرالی برای تحلیل مسأله چندین ترک موازی با مرز متحرک با سرعت ثابت بدست می آید. این معادلات از نوع تکینگی کوشی هستند که با استفاده از روش عددی مناسب حل می گردند تا تابع توزیع نابجایی بدست آید. بعد از بدست آوردن توزیع نابجایی روی ترک ها می توان ضرایب شدت تنش برای ترک ها را بدست آورد.
مقاله مقايسه ي دلبستگي اجتنابي و نقصان همدلي در آزارگران جنسي و افراد عادي | WORD
سترس از نظر سبک دلبستگی، واکنشهای بین فردی و توانایی همدلی مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج تحلیل واریانس چندمتغیره نشان داد که سبک دلبستگی ایمن، سبک غالب دلبستگی در افراد عادی و سبک دلبستگی اجتنابی، سبک غالب دلبستگی در متجاوزین جنسی است. علاوه بر این، نتایج حاکی از توانایی بالاتر افراد عادی در شاخص توجه همدلانه و نمرهی بالاتر آزارگران جنسی در شاخص پریشانی فردی است. به نظر می رسد، ناایمنی در سبک دلبستگی با ایجاد تداخل در فرایند همدلی، میتواند با آزارگری جنسی مرتبط باشد.
مقاله ناگويي هيجاني و آسيب پذيري رواني- بدني | WORD
مقیاس ناگویی هیجانی تورنتو-20 را تکمیل کردند. نتایج پژوهش نشان داد که ناگویی هیجانی با آسیبپذیری روانی و آسیبپذیری بدنی در سطح 01/0p < رابطه ی مثبت معنادار دارد. همچنین تاهل، در رابطه ی بین ناگویی هیجانی و آسیبپذیری بدنی نقش تعدیلکننده داشت. بر اساس یافته های این پژوهش، می توان نتیجه گرفت که شناسایی به موقع نارسایی های هیجانی می تواند به پیشگیری از آسیب های بدنی و روانی کمک کند. همچنین می توان برای مدیریت و درمان نارسایی های هیجانی در چارچوب مدل های مداخله ای اقدام کرد.
مقاله اثر بخشي کاهش استرس مبتني بر ذهن آگاهي بر احساس انسجام روان و سبک مقابله اي در افراد مبتلا به آسم | WORD
س مبتنی بر ذهن آگاهی (MBSR) را دریافت کرد ولی گروه کنترل مداخله ای دریافت نکرد.گروهها قبل و بعد از مداخله، از نظر احساس انسجام و سبک های مقابله ای مورد آزمون قرار گرفتند. نتایج تحلیل مانوا نشان داد که MBSR باعث افزایش احساس انسجام روان، کاهش معنادار نمرات سبک مقابله ای هیجان مدار و افزایش معنادار نمرات سبک مقابله ای مساله مدار شده است. مطالعه ی حاضر نشان داد که MBSR به عنوان یک روان درمانی مدرن، روشی اثر بخش در افزایش احساس انسجام روان و همچنین افزایش در سبک مقابله ای مساله مدار بوده است.
مقاله نقش واسطه اي اميدواري در رابطه ي بين چشم انداز زمان و آشفتگي روانشناختي | WORD
تحلیل و مدلیابی معادلههای ساختاری نشان داد که امیدواری، رابطه ی بین حال قضا و قدری و آشفتگی روانشناختی و رابطه ی بین آینده و آشفتگی روانشناختی را میانجیگری میکند. چشم انداز زمان قضا و قدری، دیدگاهی مملو از حس شکست و درماندگی و ناامیدی نسبت به زمان حال است. افراد با چشم انداز زمان آینده گرایش به اهداف بلند مدت دارند. برخوردار بودن از یک تفکر امیدوارانه و داشتن منابع کافی برای تفکر هدفمدار و آشنایی با مسیرهای لازم برای رسیدن به اهداف سبب بهزیستی در افراد میشود
مقاله اثربخشي زوجدرماني تحليلي کارکردي با پروتکل يکپارچه براي درمان فرا تشخيصي در افت و خيز افسردگي، اضطراب و رضايت زناشويي زنان درگير آشفتگي زناشويي | WORD
د در این مدت گروه گواه مداخلهای دریافت نکرد. آزمودنی ها قبل و بعد از انجام پژوهش، از نظر افسردگی، اضطراب، رضایت زناشویی و سازگاری دونفره مورد ارزیابی قرار گرفتند. تحلیل کوواریانس نشان داد که در هر سه متغیر، بین سه گروه تفاوت معنادار وجود دارد. مقایسه ی زوجی نشان داد هر دو درمان نسبت به گروه انتظار اثربخشی بهتری دارند. در متغیر افسردگی تفاوت معناداری بین دو گروه آزمایشی وجود نداشت، در متغیر اضطراب گروه فراتشخیصی و در متغیر رضایت زناشویی گروه تحلیلی کارکردی عملکرد بهتری داشتند.