مقاله پايدارسازي راهرفتن ربات دوپاي سهرابطي صفحهيي روي سطح شيبدار بهروش پايداري مداري روي خمينهي ديناميک صفر سيستم | WORD
رابطی صفحهیی با پای تماس نقطهیی در حرکت روی سطح شیبدار بررسی خواهد شد. در این رهیافت پایدارسازی گام راهرفتن به پایداری مداری سیستم روی خمینهی دینامیک صفر آن تقلیل مییابد. برای تحقق این هدف، با پارامترسازی مسئلهی ساخت مسیرها توسط چندجملهییهای بِزیِیر، نگاشت بازگشتی پوآنکاره متناظر با دینامیک صفر سیستم صریحاً استخراج و همگرایی آن بررسی خواهد شد. در آخر نتایج شبیهسازی، همگرایی به سمت گام پایدار را تأیید میکنند.
مقاله تحليل تنش پادصفحهيي صفحه ي بينهايت حاوي چندين ترک بر اساس نظريه ي کشساني غيرموضعي | WORD
همخوانی دارد. بههمین ترتیب حل ترک در صفحهی بینهایت نیز دارای هیچگونه تکینگی در نوک ترک نیست و مقدار تنش در نوک ترک مشخص است. چند مثال عددی برای نشان دادن صحت و قابلیت روش حل مسئله ارائه شده است که اثر طول ترک، پارامتر شبکه بههمراه یک ثابت عددی در پارامتر غیرموضعی بهعنوان متغیری که در برگیرندهی همهی آنهاست لحاظ شده است. نمودار تنش در نوک ترک و خارج آن رسم شده و نتایج به دست آمده با نتایج کلاسیک در این زمینه مقایسه شده است.
مقاله شبيهسازي ترکيبي و صريح- ضمني مخازن هيدروکربني بهکمک پارامتريکردن تطبيقي فضاي ترکيب | WORD
ن پارامترها بهدست میآید. برای این کار تعداد کمی خطوط رابط اصلی مورد نیاز است که در طول حل بهدست میآید. فضا با استفاده از این خطوط رابط اصلی و مثلثبندی دلونی گسستهسازی میشود و با میانیابی خطی در این فضای گسستهشده خواص ترمودینامیکی به دست میآید. این روش در یک شبیهساز فشار ضمنی درجهی اشباع صریح پیادهسازی شده است. در پایان چند مسئلهی جابهجایی امتزاجپذیر و امتزاجناپذیر نفت در یک مخزن یکبعدی شبیهسازی شده است.
مقاله بررسي آشوب در پاندول دوگانه با لولاي متحرک | WORD
. تمامی بررسیها بهصورت عددی و با نرمافزار متلب انجام شدند. نتایج حاصله حاکی از آن است که هرچه فرکانس حرکت لولا بزرگتر شود، مقدار انرژی مورد نیازِ سیستم برای رسیدن به آشوب کمتر میشود. همچنین، نمودار دوشاخگی و مشخصههای توانی لیاپانوف برای پارامترهای مناسب ایجاد شده که نشاندهندهی حرکت بینظم سیستم در محدودههایی خاص است. در این نوشتار نشان داده شده که فرکانس لولای متحرک تأثیر عمدهیی بر شروع آشوب در پاندول دوگانه دارد.
مقاله مقايسهي عملکرد الگوريتمهاي طيفي تخمين زاويه ي ورود و ارائهي الگوريتمي با دقت بالا و حجم محاسباتي کم | WORD
کلدهندهی پرتوو روشهای مبتنی بر زیرفضا ارائه شده است. بازدهی الگوریتمها در شرایط گوناگون (نظیر حساسیت به SNR، تعداد المانها، تعداد دادههای ورودی و همبستهبودن منابع سیگنال) بررسی شده است. همچنین حجم محاسباتی الگوریتمهای مختلف بررسی شدهاند. بهدنبال آن روشی برای بهبود دقت در جداسازی منابع نزدیک بههم پیشنهاد شده است که از حجم محاسباتی کمی نیز برخوردار است. شبیهسازیهای انجامشده مزیت روش پیشنهادی را نشان میدهد.
مقاله بهدست آوردن شکل ورق اوليه و ميزان شکلپذيري در قطعات سهبعدي پرسکاري شده به روش اجزا محدود معکوس | WORD
ش مییابد که در کاهش حجم محاسبات بسیار مؤثر است. همچنین بهمنظور دسترسی به مناسبترین حدس اولیه در حل سیستم معادلات، از یک روش ویژه در تصویرکردن المانهای واقع بر قطعهی سهبعدی بر صفحهی افق استفاده شده است. با حل سیستم معادلات علاوه بر شکل بهینهی ورق اولیه، مؤلفههای کرنشهای اصلی نیز مشخص میشود. نتایج به دست آمده از این روش برای چند قطعهی صنعتی با نتایج تجربی و همچنین نرم افزارهای تجاری موجود مورد مقایسه قرار گرفته است.
مقاله عملکرد هيدروديناميکي پروانههاي نيمهمغروق با استفاده از روش المان مرزي | WORD
ین نتایج تجربی بهعنوان شرایط مرزی مهم در حل بهروش المان مرزی اعمال شده است. در روش حاضر دو نوع پروانهی نیمهمغروق نوع اول )101SPP( و پروانهی نیمهمغروق نوع دوم )102SPP( برای محاسبات در نظر گرفته شده است؛ همچنین نتایج حاصله ـ شامل ضرایب تراست، گشتاور و راندمان ـ در مقایسه با نتایج تجربی دیگران نشان میدهد که روش المان مرزی با شرایط مرزی تعریفشده مطلوب و رضایتبخش است و میتواند برای تحلیل این نوع پروانهها مرجع مناسبی باشد.
مقاله جبرانسازي خطاهاي سرعت و موقعيت يک سيستم ناوبري تلفيقي اينرسي سماوي بهکمک هموارسازي و فيلتر کالمن درجه دوم | WORD
کارگیری هموارسازی و پسروی، وضعیت اولیه و بایاس شتابسنجها با دقت زیاد تخمین زده شده است. افزون بر این، در حین پسروی و هموارسازی، وضعیت وسیله در لحظات پیشین به دقت تخمین زده میشود. در ادامه، با انجام یک ناوبری موازی جدید، که براساس وضعیت برآورد شدهی لحظات پیشین و جبرانسازی بایاس شتابسنجها صورت میگیرد، خطاهای سرعت و موقعیت جبران میشود. در انتها با انجام شبیهسازی برای یک ماهوارهبر، روش ناوبری ارائهشده بررسی شده است.
مقاله طراحي و ساخت فاصلهسنج نيوماتيک براي سيستم خودکانون ليزر | WORD
شود تا وضعیت عملکردی مدار جریان به دست آید. با بررسی تأثیر نازلها، وضعیت شیر و فشار کاری بر دقتِ اندازهگیری فاصله، مقادیر بهینهی ابعاد آنها مشخص میشود. آزمایشها با کنترل دبی ثابت و نیز با شیر فشارشکن انجام شد. بزرگنمایی 20 میلیمتر بر میکرومتر در فاصلهی 50 تا 100 میکرومتر امکانپذیر شد. وضعیت دستگاه پایدار و نتایج تکرارپذیرند. امکان بهکارگیری این روش برای تنظیم فاصلهبه اثبات رسید و ابزار ریاضی لازم برای طراحی فراهم آمد.
مقاله مطالعهي عددي و تجربي يک دستگاه ذخيرهسازي انرژي گرمايي حاوي ماده تغيير فاز | WORD
استفاده از آن در مواقع مورد نیاز است. ذخیرهسازی سرمای شب و استفاده از آن برای تهویهی هوای روز در مناطق کویری که اختلاف دمای شب و روز قابل ملاحظه است، در کنار سیستمهای تهویهی متداول و پرمصرف یا بهجای آن، یکی از فرصتهای صرفهجویی در مصرف انرژی است. در این پژوهش یک مدل یکبعدی برای حل یک سامانهی ریژنراتور بستر ثابت حاوی پلی اتیلن گلیکول 600 به عنوان ماده تغییر فاز ارائه، و نتایج حاصل از حل آن با نتایج آزمایشگاهی مقایسه شده است.