مقاله بررسي آشوب در پاندول دوگانه با لولاي متحرک | WORD
است. تمامی بررسیها بهصورت عددی و با نرمافزار متلب انجام شدند. نتایج حاصله حاکی از آن است که هرچه فرکانس حرکت لولا بزرگتر شود، مقدار انرژی مورد نیازِ سیستم برای رسیدن به آشوب کمتر میشود. همچنین، نمودار دوشاخگی و مشخصههای توانی لیاپانوف برای پارامترهای مناسب ایجاد شده که نشاندهندهی حرکت بینظم سیستم در محدودههایی خاص است. در این نوشتار نشان داده شده که فرکانس لولای متحرک تأثیر عمدهیی بر شروع آشوب در پاندول دوگانه دارد.
مقاله مقايسهي عملکرد الگوريتمهاي طيفي تخمين زاويه ي ورود و ارائهي الگوريتمي با دقت بالا و حجم محاسباتي کم | WORD
ی شکلدهندهی پرتوو روشهای مبتنی بر زیرفضا ارائه شده است. بازدهی الگوریتمها در شرایط گوناگون (نظیر حساسیت به SNR، تعداد المانها، تعداد دادههای ورودی و همبستهبودن منابع سیگنال) بررسی شده است. همچنین حجم محاسباتی الگوریتمهای مختلف بررسی شدهاند. بهدنبال آن روشی برای بهبود دقت در جداسازی منابع نزدیک بههم پیشنهاد شده است که از حجم محاسباتی کمی نیز برخوردار است. شبیهسازیهای انجامشده مزیت روش پیشنهادی را نشان میدهد.
مقاله بهدست آوردن شکل ورق اوليه و ميزان شکلپذيري در قطعات سهبعدي پرسکاري شده به روش اجزا محدود معکوس | WORD
کاهش مییابد که در کاهش حجم محاسبات بسیار مؤثر است. همچنین بهمنظور دسترسی به مناسبترین حدس اولیه در حل سیستم معادلات، از یک روش ویژه در تصویرکردن المانهای واقع بر قطعهی سهبعدی بر صفحهی افق استفاده شده است. با حل سیستم معادلات علاوه بر شکل بهینهی ورق اولیه، مؤلفههای کرنشهای اصلی نیز مشخص میشود. نتایج به دست آمده از این روش برای چند قطعهی صنعتی با نتایج تجربی و همچنین نرم افزارهای تجاری موجود مورد مقایسه قرار گرفته است.
مقاله عملکرد هيدروديناميکي پروانههاي نيمهمغروق با استفاده از روش المان مرزي | WORD
ت. این نتایج تجربی بهعنوان شرایط مرزی مهم در حل بهروش المان مرزی اعمال شده است. در روش حاضر دو نوع پروانهی نیمهمغروق نوع اول )101SPP( و پروانهی نیمهمغروق نوع دوم )102SPP( برای محاسبات در نظر گرفته شده است؛ همچنین نتایج حاصله ـ شامل ضرایب تراست، گشتاور و راندمان ـ در مقایسه با نتایج تجربی دیگران نشان میدهد که روش المان مرزی با شرایط مرزی تعریفشده مطلوب و رضایتبخش است و میتواند برای تحلیل این نوع پروانهها مرجع مناسبی باشد.
مقاله جبرانسازي خطاهاي سرعت و موقعيت يک سيستم ناوبري تلفيقي اينرسي سماوي بهکمک هموارسازي و فيلتر کالمن درجه دوم | WORD
بهکارگیری هموارسازی و پسروی، وضعیت اولیه و بایاس شتابسنجها با دقت زیاد تخمین زده شده است. افزون بر این، در حین پسروی و هموارسازی، وضعیت وسیله در لحظات پیشین به دقت تخمین زده میشود. در ادامه، با انجام یک ناوبری موازی جدید، که براساس وضعیت برآورد شدهی لحظات پیشین و جبرانسازی بایاس شتابسنجها صورت میگیرد، خطاهای سرعت و موقعیت جبران میشود. در انتها با انجام شبیهسازی برای یک ماهوارهبر، روش ناوبری ارائهشده بررسی شده است.
مقاله طراحي و ساخت فاصلهسنج نيوماتيک براي سيستم خودکانون ليزر | WORD
میشود تا وضعیت عملکردی مدار جریان به دست آید. با بررسی تأثیر نازلها، وضعیت شیر و فشار کاری بر دقتِ اندازهگیری فاصله، مقادیر بهینهی ابعاد آنها مشخص میشود. آزمایشها با کنترل دبی ثابت و نیز با شیر فشارشکن انجام شد. بزرگنمایی 20 میلیمتر بر میکرومتر در فاصلهی 50 تا 100 میکرومتر امکانپذیر شد. وضعیت دستگاه پایدار و نتایج تکرارپذیرند. امکان بهکارگیری این روش برای تنظیم فاصلهبه اثبات رسید و ابزار ریاضی لازم برای طراحی فراهم آمد.
مقاله مطالعهي عددي و تجربي يک دستگاه ذخيرهسازي انرژي گرمايي حاوي ماده تغيير فاز | WORD
س و استفاده از آن در مواقع مورد نیاز است. ذخیرهسازی سرمای شب و استفاده از آن برای تهویهی هوای روز در مناطق کویری که اختلاف دمای شب و روز قابل ملاحظه است، در کنار سیستمهای تهویهی متداول و پرمصرف یا بهجای آن، یکی از فرصتهای صرفهجویی در مصرف انرژی است. در این پژوهش یک مدل یکبعدی برای حل یک سامانهی ریژنراتور بستر ثابت حاوی پلی اتیلن گلیکول 600 به عنوان ماده تغییر فاز ارائه، و نتایج حاصل از حل آن با نتایج آزمایشگاهی مقایسه شده است.
مقاله طراحي و تحليل يک ربات پوشيدني مبتني بر سازوکار کابلي براي توانبخشي مفصل مچ پا | WORD
راحی بررسی، و سه درجه آزادی حرکتی اصلی مورد نیاز شناسایی شد. سپس یک سازوکار کابلی معرفی شد که قادر است با استفاده از موتورهای الکتریکی و فنرهای فشاری، در کنار مجموعهیی از پولیهای واسط، حرکات مورد نظر را با کمترین وزن و حجم تأمین کند. پس از طراحی اجزای ربات، عملکرد آن در محیط سیمولینک شبیهسازی و تحلیل شد. نتایج حاصله نشان داد که ربات از کارایی و ایمنی مناسب برای بهکارگیری در مودهای توانبخشی مختلف، نظیر فعال و غیرفعال برخوردار است.
مقاله طراحي مفهومي و ساخت بالگرد بدون سرنشين | WORD
تایی بالا از دیگر دستاوردهای ساخت این وسیله است که دستیابی به آن طراح را مجاب کرد تا این وسیله را در ارتفاعات قمصر کاشان به پرواز درآورد. این بالگرد از توانایی حمل وزن 35 کیلوگرم در ارتفاع سطح دریا نیز برخوردار است که با توجه به وزن کم پرنده بسیار حائز اهمیت است. سیستم انتقال قدرت و ضد گشتاوری این وسیله نیز با کمک ادوات ساده و قابل دسترس همانند چند چرخدنده و شفت فولادی با قطر 2 میلیمتر ساخته شده و درمورد کارکرد آنها توضیح داده شده است.
مقاله تحليل استاتيک ـ خميري پوستهي مرکب استوانهيي ـ مخروطي بر اثر فشار داخلي | WORD
خروطی، فروریزش با دو لولای خمیری و فروریزش با سه لولای خمیری در نظر گرفته میشود که براساس هندسهی سازه، یکی از این سه حالت در هنگام فروریزش رخ میدهد. در نتایج، نمودار تغییرات فشار فروریزش سازه نسبت به تغییرات طول استوانه یا طول مخروط آمده است. سازوکار فروریزش بهازای تغییر طول استوانه و یا مخروط تغییر میکند بهگونهیی که فشار فروریزش سازه به مقادیر مجانبی خود )فشار فروریزش سازه کاملاً استوانهیی یا کاملاً مخروطی( نزدیک میشود.